Najpoznatija imena novinarstva na domjenku HGK

Mislav Togonal, Ksenija Kardum, Dražen Klarić, Damira Gregoret, Mašenka Vukadinović i brojni drugi uživali su u veselom druženju
 Filip Pupović

Blagdanski domjenak Hrvatske gospodarske komore sinoć je okupio više od stotinu novinara. U veselom druženju uživali su Mislav Togonal, Ksenija Kardum, Dražen Klarić, Damira Gregoret, Mašenka Vukadinović, Sandra Križanec, Petar Štefanić, Hrvoje Krešić, Saša Kopljar, Berislav Jelinić, Jelena Lešić, Davor Meštrović, Jelena Pajić, Ana Brdarić Boljat, Goran Gavranović, Tihomir Ladišić, i mnogi drugi.

Filip Pupović

Uzvanicima se obratio predsjednik HGK Luka Burilović, koji je istaknuo da je iza nas uspješna godina što se gospodarstva tiče, bez velikih potresa i iznenađenja.

„Svi pozitivni trendovi se nastavljaju, a nadam se da će i 2020. biti slična. Posebno veseli što rast nije samo u statističkim tablicama, već se osjeti i u džepovima građana. Ali nema nam spavanja na lovorikama jer i dalje ne rastemo po stopama po kojima bismo željeli“, istaknuo je Burilović, dodavši kako je uvjeren da će se novinarska struka nastaviti argumentirano boriti za bolju Hrvatsku za sve nas.

Filip Pupović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:29