NAJTRAŽENIJE ZANIMANJE U UGOSTITELJSTVU Postanite Menadžer hrane i pića na Aspiri!

Program se održava u Splitu, Zagrebu, Dubrovniku i Osijeku. Namijenjen je zaposlenima u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, kao i svim zainteresiranima za ovu rastuću granu ekonomije. Program počinje 9. studenog u Splitu i 16. studenog u Zagrebu. Ne propustite posljednje dane za prijavu!

Hrvatska se polako, ali sigurno pozicionira kao poželjna eno-gastro destinacija. Gosti koji dolaze spremni su potrošiti značajne svote novca kako bi uživali u gastronomskoj ponudi i vrhunskoj usluzi. Zadovoljan gost najbolji je način promocije hotela, restorana, privatnog smještaja ili bilo kojeg drugog turističkog biznisa. Kvalitetan i educiran Menadžer hrane i pića poboljšati će uslugu i ponudu te ugled svakog ugostiteljskog objekta. Konačni je cilj osigurati povratak gostiju, za što je nužna dobra organizacija poslovanja.

Visoka škola Aspira već dugi niz godina održava studijske programe i programe usavršavanja koji polaznike pripremaju za kvalitetnu karijeru u najprobitačnijim djelatnostima među kojima je Menadžer hrane i pića. Program usavršavanja traje jedan semestar, a odobren je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Nakon završetka program se upisuje u e-radnu knjižicu.

Nastava je organizirana kroz niz zanimljivih modula koji će pomoći polaznicima naučiti Organizaciju poslova u ugostiteljstvu, Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Menadžment hrane i pića, Marketing u turizmu i ugostiteljstvu, Sommelijerstvo, Bar i barsko poslovanje, Poslovno komuniciranje i bonton te Praktičnu nastavu. Najvažniji dio programa predstavlja stručna praksa koja se odvija u najboljim restoranima i ugostiteljskim objektima. Predavači na programu su kao i na svim studijskim i drugim programima Visoke škole Aspira, ugledni stručnjaci iz prakse s dugogodišnjim profesionalnim iskustvom vođenja ponajboljih svjetskih i hrvatskih ugostiteljskih objekata.

Nakon završetka programa polaznici će moći osmisliti cjelokupni odjel hrane i pića te njime uspješno upravljati. Poznavat će načela međunarodnog sustava za sigurnost hrane HACCP, suvremene gastronomske trendove i nutricionističke preporuke za kreiranje jelovnika, znat će osmisliti vinske i barske karte. Kvaliteta usluge neće biti prepuštena slučaju, kao ni komunikacija s gostima, odnosno unutar samog tima.

Uspješno odrađen program za Menadžera hrane i pića jamstvo je stvaranja dodane vrijednosti kroz poznavanje robe i usluga, poslovnih procesa, ljudskih resursa, marketinga, komunikacije i svega ostalog što jedan ugostiteljski objekt čini konkurentnim na tržištu. Od planiranja, organizacije i reklamiranja do nadgledanja i analize, Menadžer hrane i pića svojim uspješnim radom doprinosi boljitku svih dijelova ugostiteljskog objekta i njegovog proizvoda, odnosno usluge. Menadžeri hrane i pića ne čekaju na posao budući da se stalno otvaraju nova radna mjesta u turističkom sektoru, a predviđa se da će do 2020. godine biti otvoreno čak 22 000 novih radnih mjesta.

Termini održavanja nastave i polaganje teorijskog dijela programa izrazito su fleksibilno postavljeni. Popodnevni termin cjelokupne nastave prilagođen je zaposlenim kandidatima. Vrlo konkurentnu cijenu naglašavaju razne mogućnosti plaćanja: odjednom po sniženoj cijeni, na tri rate, ali i kroz obročnu otplatu do 12 rata. Upute za prijavu kandidata i više informacija o programu za Menadžere hrane i pića možete pronaći na web portalu aspira.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:42