NAJVEĆA GLAZBENA IMENA DANAŠNJICE - IDEALAN POKLON ISPOD BOŽIĆNOG DRVCA

Ulaznice za dugoočekivane nastupe Sare Brightman, Roda Stewarta, Andree Bocellija i Andre Rieua božićni su dar koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Božićni blagdani su na pomolu, a s njima i uvijek pozitivno blagdansko okruženje. Ipak, postoji način da rasvjetu adventskog bora dodatno oživite svjetlima pozornice na kojoj će uskoro nastupiti neke od najvećih svjetskih zvijezda. Kako? Razveselite i iznenadite svoje najbliže ulaznicama za Arenu Zagreb!

Glazbena čarolija započinje 21. prosinca koncertom dive Sare Brightman, koja će u Zagrebu nastupiti u sklopu turneje Royal Christmas Gala uz zbor Gregorian, tenora Maria Frangoulisa i mlade nade svjetske scene Narcisa i Fernanda Varelu. Romantična veljača bit će u znaku superzvijezde Sir Roda Stewarta, koji je najavio nastup za pamćenje, a uz njegov smisao za humor i stil ne treba sumnjati da nas 2. veljače očekuje vrhunski glazbeni doživljaj.

U duhu romantike dočekat ćemo i 10. ožujak, kada će obožavatelji moći uživati u izvedbi Andree Bocellija, koji će i ovog puta zasigurno zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje klasične glazbe. Kao šećer na kraju našao se megapopularni dirigent i virtuoz na violini Andre Rieu i njegov Johann Strauss Orchestra, koji su poneseni odličnim reakcijama nakon ovogodišnjeg prvog nastupa u Hrvatskoj najavili ponovni dolazak u Zagreb 19. svibnja.

„Najljepše doba godine je stiglo, a na nama je da izaberemo kako ga provesti da nam zauvijek ostane u sjećanju. Ukoliko ste i dalje u nedoumici čime razveseliti dragu osobu, ulaznicama za neki od ponuđenih glazbeno-scenskih spektakala zasigurno ne možete pogriješiti jer vrhunska glazba pronalazi put do svačijeg srca.“ - izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Ulaznice za najavljene nastupe mogu se kupiti u sustavu Eventim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:46