Najveseliji dječji festival u svim Cinestar kinima u regiji oborio rekord posjećenosti uz Maju Šuput i Dex Rocka

Protekli vikend mnogi nazivaju najveselijim obiteljskim vikendom u godini zahvaljujući CineStaru i šestom po redu Dječjem festivalu koji se istovremeno održavao u svim CineStar kinima u regiji. Mališani, ali i njihovi roditelji već su naviknuli da je početak listopada u znaku dječjeg filma, crtića, dječjih radionica, igre i zabave, a mnogi dolaze obučeni u svoj kostim kako bi doprinjeli veseloj atmosferi i paradi maskota. Dječji festival slavi dječji film te razvija ljubav djece prema filmu. A u prilog tome ide i ovogodišnja posjećenost koja je oborila sve rekorde.
 Bojan Zibar i Aleksandar Čavić

Bojan Zibar i Aleksandar Čavić

Najveća zvijezda Dječjeg festivala bila je Maja Šuput koja je u CineStaru Novi Zagreb (Avenue mall) predstavila svoj prvi dječji album pod nazivom „Što je to ljubav’’, koji nije pohranjen na klasičnom CD-u, nego na USB sticku u obliku zvjezdice, što je savršena poveznica između kina s pet zvjezdica, Dječjeg festivala i Maje Šuput, koja svaki put iznenadi s nekim novim projektom. Na dječjem albumu nalazi se 8 pjesama i 5 dueta s vrlo talentiranim djevojčicama koje skupa s Majom izvode pjesme pod nazivom „Sedam dana u tjednu“, „Četiri godišnja doba“, Što životinje jedu“ i dr. Mala i velika publika pjesme je po prvi puta čula uživo, upravo na Dječjem festivalu.

Bojan Zibar i Aleksandar Čavić

Veliki broj mališana okupirao je Maju koja se cijelo subotnje prijepodne družila sa svojim najmlađim obožavateljima, a nakon Maje nešto malo stariju djecu zabavljao je najpopularniji regionalni YouTuber – DexRock, za čiji se show u Zagrebu, ali i u Split u CineStaru 4DX Mall of Split danima prije tražila ulaznica više. Dječji festival obilježilo je još puno dječjih atrakcija, koje uključuju face painting za djecu, kreativno-likovne radionice, LEGO radionice, modeliranje kinetičkim pijeskom te druženje s maskotama. A najmlađe su dodatno obradovali i partneri Dječjeg festivala Jana, Chupa Chups, PEZ i Margo. Ovogodišnji Dječji festival nisu propustili ni brojni poznati roditelji sa svojim mališanima: Branka Krstulović, Ljupa Gojić Mikić, Antonija Stupar Jurkin, Zoran Pribičević, Enes Vejzović, Mirna Maras, Tea Blažević te mnogi drugi

Bojan Zibar i Aleksandar Čavić

Organizatori za sljedeću godinu najavljuju još bogatiji program te ćemo zasigurno uživati u još više dječjih osmijeha, ali i puno dobrih dječjih filmova.

Kako je bilo na ovogodišnjem Dječjem festivalu možete pogledati u videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:11