Najzabavniji shopping Antonije Blaće je uz njenog Čarlija

 

Ako pitate Antoniju Blaće koja je najbolja antistres terapija, odgovorit će vam: moj pas Čarli. I zato Čarli, a i svi drugi kućni ljubimci, zaslužuju puno ljubavi, pažnje i samo birane kvalitetne proizvode za njegu, igru i prehranu. Antonija ih pronalazi u trgovini ZOO CITY u City Centeru one, a svoju posljednju kupnju iskoristila je kako bi zaigrala veliku nagradnu igru 'Osvoji i pomozi'. Naravno, društvo u shoppingu pravio joj je njen Čarli kojega je posebno razveselila nova igračka.

Slijedite Antonijin primjer: sve do 25. studenoga svaka vaša kupnja u ZOO CITY-u u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West ili Split, bez obzira na iznos koji potrošite, može vam donijeti 10.000 kuna za vašega ljubimca, ali i dodatnih 5.000 kuna koje ćete donirati udruzi koju odaberete. Tako ćete, osim svojega kućnog ljubimca, usrećiti i brojne životinje za koje se brinu nesebični ljudi u udrugama i azilima.

Princip nagradne igre 'Osvoji i pomozi' je jednostavan: uz svaku kupnju obavljenu do 25. studenoga u ZOO CITY-u u City Centeru one Zagreb East, Zagreb West ili Split, dobit ćete kupon kojega trebate popuniti i ubaciti u kutiju te pričekati izvlačenje. I naravno, imati malo sreće. Ljubimci su vam već priuštili mnogo sreće i veselja, a sada vam mogu donijeti i super nagrade koje će izazvati veselo mahanje repom brojnih životinja. Sve detalje nagradne igre potražite na www.citycenterone.hr ili na www.zoocity.hr. Sretno!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:41