Nama i Alma ponovo odjenule zagrebačku špicu

Kultna zagrebačka robna kuća Nama, točnije njezin glavni izlog ispod arkada ove je subote bio kulisa za još jedan modni event Nama i Alma na špici. U izlogu stilistica Alma Premerl Zoko koja je za 8 Naminih kupaca odabrala outfite za zimu u Zagrebu pokazujući kako će se 4 muškarca i 4 žene odjenuti u svim prigodama koje nam donosi prosinac.
 Foto: Nikola Zoko

Za dame su bile kombinacije suknji i haljina, finih mekanih bluza, pletivo i animal print, dok su muškarci u trajanju Movembera zablistali u retro kombinacijama samta i pletiva, motorističkim jaknama, finom pletivu ali i odijelima koja naglašavaju siluetu. Točka na 'I' svih muških outfita bile su brade i brkovi!

  • „Moram priznati da sam se iznenadio ponudom u Nami. Za ovu me robnu kuću vežu uspomene na djetinjstvo kad sam ovdje šopingirao s mamom. Sad se ponovo vraćam Nami i mijenjam šopingiranje velikim centrima ovom robnom kućom“ - rekao je duhovito model Tomo zadovoljno promatrajući svoj novi total look.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Nikola Zoko

Make over je počeo kratkim modnim razgovorom u kojem je svaki model otkrio svoje navike u odijevanju, koje je stilistica poslušala osmišljavajući svoj total look suprotan onome što model nosi. Tako je primjerice inženjera radiologije Domagoja koji radi u kuti, Alma odjenula u trendy kombinaciju mekanih chino hlača, košulju i prsluk, lijepu medicinsku sestru Ivanu u haljinu koju je kao odjevni predmet u potpunosti izbacila iz svojeg odijevanja. Make overi su potom započeli, za žene, Max Factor make up-om čije je trendove sezone pokazala vizažistica Paula Golomeić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Nikola Zoko

Muškarci su za to vrijeme stilizirali bradu i brkove za što je bio zaslužan Matija Jajić iz frizerskog salona Zanetti. Matija je pokazao sve prednosti brijanja i šišanja uz Braun BT 5050 trimer a kožu je nakon tretmana njegovao Ziaja proizvodima koje su svi modeli ponijeli i kući nakon eventa. Za kosu se pobrinuo Keune, čija je stilistica kose Lea Čavar pokazala frizure za hladniji dio godine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Foto: Nikola Zoko

Za svježinu svih modela pobrinuo se Borotalco, odličnu glazbu puštao je DJ Dee, a dobre atmosfere nije nedostajalo ni ispred izloga, za sve prisutne Franck je besplatno kuhao kavu i čaj, a Kandit Osijek častio je finom ružičastom Ruby čokoladom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:49