Ne propustite Dane Otvorenih Vrata u Porsche Istri

Porsche Istra otvorila je svoja vrata velikom prodajnom akcijom. Više od 500 rabljenih vozila svih marki i kategorija čeka svoje nove vlasnike na poznatoj lokaciji u Puli

Porsche Istra je službeno otvorila svoja vrata i poziva sve posjetitelje na Dane otvorenih vrata od 19. do 27. travnja 2018.
U Industrijskoj cesti 2b ovih dana bit će sve samo ne dosadno. Svaki dan od 10:00 do 19:00 sati, uključujući i subotu i nedjelju (21. i 22. travnja), posjetitelji će moći uživati u bogatom animacijskom programu i odličnoj ponudi novih i rabljenih vozila ili napraviti pregled svog vozila za samo 1 kunu. Za vrijeme Dana otvorenih vrata, kao i nakon njih, Porsche Istra nudi sve na jednom mjestu – od procjene vozila, otkupa, zamjena staro za novo, probnih vožnji do ponuda za financiranje putem Porsche leasing-a.

Dubravka Strejček Knežević, Danijel Bartolić

Svi posjetitelji koji se ovih dana odluče na kupnju novog ili rabljenog vozila mogu ostvariti pogodnosti u vidu popusta na servis ili kupnju originalne dodatne opreme, ovisno o godištu modela automobila. Već prvi dan akcije prodano je 7 vozila za što je primarno zaslužan ljubazan i stručan tim koji spremno odgovara na sva pitanja i dokazuje zašto Porsche Inter Auto posluje pod sloganom „Usluga 5 zvjezdica“.

Dubravka Strejček Knežević, Danijel Bartolić

U vrlo širokoj ponudi rabljenih vozila iz Das WeltAuto programa posjetitelji mogu, među ostalim, pronaći VW Passate već od 35.000 kn, VW Golfove od 43.900 kn, Audi A4 2.0 TDi sa Select paketom opreme od 231.000 kn ili Škodu Octaviu s Ambiente paketom opreme za 36.900 kn. Ipak, najveći interes privukla je KIA Ceed, 1.4 i iz 2009. godine, koja je na licitaciji s početnom cijenom od samo 1 kn.

Dubravka Strejček Knežević, Danijel Bartolić

Osim ponude rabljenih vozila, Porsche Istra može se pohvaliti i novouređenim prodajnim salonima, uređenima po najnovijim svjetskim standardima gdje najnoviji Volkswagen i Škoda modeli čekaju za probne vožnje.

Mnogo je razloga da navratite u Pulu i na poznatoj lokaciji u Industrijskoj cesti 2b i upoznate novi, stručni tim i Porsche Istra uslugu te provjerite zašto je u Porsche Inter Autu auto show 365 dana u godini.

Za sva dodatna pitanja, slobodno se obratite na besplatni broj telefona 0800 0365 ili posjetite www.porscheinterauto.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 14:47