Nema vam tko prošetati psa? Isprobajte PETS STEP!

Pets Step u svojoj ponudi nudi šetanje pasa i čuvanje mačaka i na taj način osigurava da vaši kućni ljubimci nisu sami i da su zbrinuti dok niste s njima!

Najveći problem vlasnika kućnih ljubimaca, pogotovo pasa, je da su životinje same u stanu većinu dana, nemaju nikakav socijalni kontakt niti priliku za obavljanjem nužde. Nakon jutarnje šetnje prva sljedeća zna biti tek u kasnim popodnevnim, ponekad i večernjim, satima što životinju čini nervoznom, neposlušnom i prije svega nesretnom.

promo

Usluga šetanja pasa u inozemstvu postoji već duže vrijeme, a polako stiže i na naše tržište. Ako živite u Zagrebu možda ste veći i isprobali Pets Step i neku od njihovih usluga kao što su šetanje pasa ili čuvanje mačaka. Obrt je pokrenula mlada ljubiteljica životinja Nina Štos koja se i sama našla pred zidom kada nije mogla pronaći nekoga tko bi prošetao njezinog psa dok je bila na poslu

Prije prvog zaposlenja šetala sam svog njemačkog ovčara Zeusa nekoliko puta dnevno, ali kad su stigle obveze shvatila sam da je to nemoguće izvesti uz posao od 9 do 17, a često i duže. Uzalud sam tražila nekoga tko bi mi „uletio“ i prošetao psa kroz dan, a opcija da bude sam većinu dana mi je bila neprihvatljiva. Pomislila sam kako isti problem ima većina vlasnika i tako sam odlučila pokrenuti Pets Step.“ – govori nam Nina.

promo

Nina po pse dolazi u stan vlasnika, prema dogovoru, a s vremenom se javila i potreba za čuvanjem mačaka i manjih životinja, poput zečeva, tako da je moguće dogovoriti i tu uslugu. Za početak se kreće s besplatnim satom upoznavanja kako bi vlasnici saznali sve što ih zanima i iznijeli sve svoje zahtjeve. Sudeći po komentarima na Pets Step Facebook stranici nezadovoljnih korisnika nema, a ako bacite oko na slike vidjet ćete koliko ljubimci uživaju i kako moto Pets Stepa „Za sreću svake njuške“ nije samo promotivni slogan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:52