NOVA ŽUJINA KAMPANJA

(NE)ZABORAVLJENI U KRIZI: Milijun kuna junacima koronakrize i zagrebačkog potresa

 
 PROMO

Tijekom pandemije koronavirusa i nakon razornog potresa u Zagrebu, beskućnici su ponovno bili jedna od najranjivijih društvenih skupina. No zahvaljujući volonterima Hrvatske mreže za beskućnike nisu zaboravljeni. A zahvaljujući volonterima HGSS-a i Plavog telefona te ekipi iz Fonda 5.5 i drugi ugroženi sugrađani su dobili potrebnu podršku. Oni su pravi junaci koronakrize i zagrebačkog potresa. Prikupljali su sredstava za obnovu tuđih domova, dostavljali su hranu i lijekove starijim ljudima u zabačenim sredinama, javljali su se na Liniju pomoći i tješili uplašene i depresivne te pomagali na različite načine.

Uz stihove Gibonnijevog hita 'Dobri ljudi' i moćne scene međusobnog pomaganja Ožujsko pivo u svojoj novoj društveno odgovornoj kampanji zahvaljuje svim liječnicima, medicinskim sestrama, volonterima, humanitarcima, vojnicima, vatrogascima i drugim nepoznatim licima koja su u koronakrizi i zagrebačkom potresu brinula o našoj sigurnosti i zdravlju. I ponovno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

No kampanja 'Dobri ljudi' uključuje i donaciju u iznosu od milijun kuna koju će podijeliti Hrvatska gorska služba spašavanja, Plavi telefon, Fond 5.5 i Hrvatska mreža za beskućnike - udruge i zaklade koje su u proteklim kriznim mjesecima bezrezervno pomagale potrebitima i istaknule se kao pravi junaci našeg doba.

U kampanji mogu sudjelovati svi građani koji žele pomoći i to donacijom putem KEKS Pay aplikacije ili prijavom za volontiranje u jednoj od organizacija. Sve informacije o novoj Žujinoj kampanji dostupne su na dobriljudi.ozujsko.com.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:49