Nova DESSANGE kolekcija na zagrebačke ulice donosi apsolutni trend sezone

 

Prva pomisao na Parižanke mnogim je ženama sasvim sigurno onaj posebni i nesputani je ne sais quoi stav, jednostavne, a istovremeno vrlo chic modne kombinacije, divna plava kosa prošarana savršenim pramenovima te lice uokvireno nonšalantnim šiškama. Sve do ove jeseni i ikonična DESSANGE žena imala je plavu kosu ili barem svijetle pramenove. Tom idealu su se odnedavno prirdužile i druge boje, pa od ove sezone, na ugodno iznenađenje mnogih, jedna od najpoželjnjijih boja u DESSANGE salonima postaje crvena u svim svojim nijansama. Nova vizija DESSANGE žene jest vizija jedinstvene i neponovljive žene koja je savršena upravo zbog svojih različitosti. Svaka žena ima samo sebi svojstven stil, privlačnost, eleganciju, način života i karakter koji bi se trebali ogledati i u kosi, a ne biti uniformirani trendovima. Zato je predstavljena nova L'ABSOLUE kolekcija za jesen - zimu 2018/19. Ova kolekcija svakoj ženi pristupa na posve individualan način i naglašava njezinu prirodnu ljepotu, a upravo će naglašena individualnost biti apsolutni trend sezone.

Nikad raskošniji izbor crvenih nijansi

Ono što u DESSANGEU uvijek ostaje konstanta jest inzistiranje na savršenoj kvaliteti usluge, što rezultira uvijek sjajnom, njegovanom kosom inovativnih, elegantnih i prirodnih rezova. Jesenski i zimski dani bit će kao stvoreni za malo radijantne crvene u kosi. Izbor crvenih nijansi nikada nije bio raskošniji, pa će DESSANGE frizeri s jednakom lakoćom pronaći idealnu nijansu i dužinu kose za minimalistice, romantičarke, žene koje vole glamur, ali i za one koje se najbolje osjećaju u sportskoj eleganciji. Od vatrenih i bakrenih preko toplijih nijasnsi crvene sve do ljubičastih i hladnijih nijansi – ove će jeseni žene svih nijansi puti, svih boja očiju, svake dobi i svakog oblika lica kao točku na i dobiti frizuru koja će savršeno upotpuniti cjelokupni izgled.

Kako postići da crvena ostane crvena?

Dobro je poznato da je bojanoj kosi potrebno posvetiti posebnu pažnju kako bi i nakon više pranja ili agresivnijeg tretiranja izgledala kao da je tek izašla iz salona. Zato su tu PHYTODESS BIJELI ČAJ, nježan, a vrlo učinkovit šampon namijenjen isključivo bojanoj kosi te PHYTODESS ILIPE MASLAC maska kojoj je glavna zadaća dubinska njega kose, što je želja i potreba većine žena. Za kućnu uporabu, preporuka DESSANGE frizera je svakako Natural Pigma šampon s prirodnim pigmentima koji održavaju željeni ton kose svakim trećim pranjem. Ovi pigmenti daju sjaj i intenzitet te značajno pridonose dužem zadržavanju boje.

Uz DESSANGE njegu i stiliziranje kose, neodoljiv pariški chic u svim nijansama boje ljubavi nesumnjivo stiže i na zagrebačke ulice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:03