Nova priznanja za WaveActive generaciju

Superiorni pomagači za superiorne rezultate

Nakon prošlogodišnjeg prestižnog Red Dot priznanja za dizajn, u 2019. godini stiže još jedna potvrda kvalitete za Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja.

WaveActive linija osvojila je najveću međunarodnu nagradu u domeni tehnološke inovativnosti – Plus X nagradu 2018/19 za inovacije i izvrsnost branda, kao savršen spoj novih tehnologija, jednostavnosti upravljanja, vrhunskog dizajna i najviših ekoloških standarda. WaveActive perilice i sušilice rublja pokazale su se odličnima i na potrošačkim testovima nedavno provedenim u Njemačkoj od strane ETM Testmagazina, specijaliziranog za nezavisno testiranje proizvoda već više od 15 godina. U ovom detaljnom testu i evaluaciji, oba uređaja su dobila ocjenu veću od 90%, zbog čega ih ETM Testmagazin preporučuje potrošačima kao ekonomične i, zbog primjene novih tehnologija ionizacije, visoko učinkovite uređaje.

Gorenje WaveActive perilica rublja, s kapacitetom od 8kg i PowerDrive inverterskim motorom osvojila je ocjenu 91,6%, s istaknula se svojim EcoCare funkcijama za dodatne uštede energije i vode, TimeCare opcijom za brže pranje i DoseAid funkcionalnošću koja preporučuje optimalnu količinu deterdženta ovisno o odabranom programu pranja.

Gorenje WaveActive sušilica rublja, kapaciteta 8 kg i uz A+++ energetsku učinkovitost, posebno se izdvojila izvanrednom sposobnošću sušenja, osvojivši ocjenu 92,9% tj. „vrlo dobar“ što je najveća ocjena koju neki kućanski uređaj može osvojiti. Korisnici koji su sudjelovali u testiranju pozitivno su ocijenili IonRefresh program koji koristi ione za učinkovito uklanjanje neugodnih mirisa iz rublja, osvježavajući ga bez pranja, kao i IonTech funkciju koja doprinosi značajno manjem gužvanju rublja nakon ciklusa sušenja, čime i glačanje postaje jednostavnije, ako ne i suvišno.

Rezultati testiranja oba uređaja pokazali su da korisnici veliki naglasak stavljaju na besprijekornu proizvodnju i jednostavnost upravljanja novim tehnološkim rješenjima koja odlikuju WaveActive liniju perilica i sušilica rublja, a što je u skladu su sa sloganom poduzeća Gorenje – „Life Simplified“ – jednostavniji i kvalitetniji život uz Gorenje kućanske uređaje.

Njemački ETM Testmagazin već više od 15 godina objavljuje rezultate testiranja širokog izbora bijele tehnike, kućanskih aparata i potrošačke elektronike. U siječanjskom izdanju objavljeni su rezultati testiranja za dva uređaja nove generacije Gorenje WaveActive, koji su plasirani na njemačko tržište krajem prošle godine.

Plus X Award je najveća svjetska nagrada za inovacije u tehnologiji, sportu i lifestyleu. Ona odaje priznanje brendovima za vodeću ulogu u kvalitetu i inovativnosti. Nagrade dodjeljuje nezavisni stručni žiri sastavljen od dizajnera, stručnjaka i stručnih medija, koji svaki proizvod detaljno evaluiraju, uz vrijedne sugestije i komentare prilikom ocjenjivanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:14