Novo doba usisavanja - nema više izvlačenja kablova i uzaludnog trošenja vremena

 
 Getty Images/iStockphoto

Nakon 25 godina iskustva u robotici iRobot lansira novu seriju robotskih usisavača za kućanstvo, Roomba serija e5. e5 posjeduje sve karakteristike serije 800, ali s još naprednijim i poboljšanim karakteristikama koje omogućuju još bolje usisavanje. Serija se sastoji od tri modela, svi modeli imaju iste tehničke karakteristike, a razlika je boja maske. Seriju e5 čine: e5158, e5154 i e5152.

iRobot robotski usisavači koriste najnoviju tehnologiju koja olakšava usisavanje i omogućuje stvarno čist dom. Roomba robotske usisavače karakterizira inteligentni sustav iAdapt navigacije koji pomoću inteligentnih senzora navodi Roombu ispod i oko namještaja kako bi se temeljito očistile sve površine neovisno o preprekama kao što su ispod i oko namještaja, stola, stolica ili zdjelica vaših kućnih ljubimaca. Najvažnija karakteristika najprodavanijih robotskih usisavača u svijetu je revolucionarna AeroForce tehnologija koji kombinira rotirajuću bočnu četku, dvije suprotno rotirajuće gumene četkice i visoku usisnu snagu za povećanje učinkovitosti usisavanja do 50%.* Pomoću Dirt Detect tehnologije mali robotski kućni pomagač samostalno prepoznaje mjesta na kojima je veća koncentracija prašine, prljavštine ili dlaka i tom mjestu se posebno posvećuje kako bi ostvario najbolje rezultate čistoće.
Iako su sve ove karakteristike sjajne ima ih još. Roomba može očistiti podove do 120m i pri tome uspješno savladava prepreke do 1,5cm. Roombom možete upravljati i putem mobilne aplikacije sa svog pametnog telefona. Putem iRobot HOME mobilne aplikacije moguće je čistiti ili zakazati raspored čišćenja bez obzira gdje se nalazili. Bili na poslu, na odmoru, u šetnji ili kod prijatelja s Roombom možete upravljati vrlo lako samo pritisnite tipku CLEAN. Aplikacija je dostupna za Android i iOS mobilne verzije. Također, pametna Roomba ima i funkciju virtualnog zida HALO s dvostrukim djelovanjem koja usmjerava robota da čisti ondje gdje vi to želite ili da zaobiđe prostore koje ne želite čistiti, dok način HALO zadržava robota na distanci od predmeta koje želite zaštiti poput namještaja ili zdjelica za vaše ljubimce.

Nove i poboljšane karakteristike serije robotskog usisavača e5 u odnosu na seriju 800 su: poboljšane četkice, visokoučinkoviti filter, perivi spremnik i dugotrajnija baterija.

AeroForce gumene četke sada još dublje prodiru u podne površine što rezultira još boljim podizanjem prljavštine među četkice koje prianjaju uz različite tipove podloga i temeljito čiste sve vrste površina. Dok novi visokoučinkoviti filter s poboljšanim kapacitetom filtriranja hvata prašinu i alergene kako bi zrak održao čistim. Roomba e5 idealna je i za kućanstva u kojima borave djeca, starije osobe, osobe s oslabljenim imunitetom i alergične osobe. Najviše prašine skriva se u tepisima gdje je našem oku nevidljiva, a može dovesti do raznih vrsta tegoba i bolesti. Roomba može uhvatiti i najmanje čestice prašine i cvjetni pelud te će time zaštiti alergičare i ostale članove kućanstva.
Uz perivi spremnik olakšano je i održavanje, sve što treba nakon usisavanja jest odvojiti spremnik, skinuti filter uložak i spremnik isprati vodom. Tako jednostavno zar ne? Dok s novom dugotrajnijom litij-ionskom 1800 mAh baterijom Roomba e5154 možete usisavati do 90 min.

Kada jednom isprobate Roombu e5154 ona postaje vaš najbolji prijatelj i desna ruka za svakodnevno čišćenje doma. Nema više izvlačenja kablova i trošenja vremena na naporno usisavanje. Uz Roombu e5154 samo pritisnete tipku CLEAN, a dosadna prašina, dlake i prljavština nestaju u tren.

Iskoristite ponudu od 10.9. do 31.10.2018. (ili do isteka zaliha) iskoristite uštedu od 500 kuna. Redovna cijena proizvoda je 4.499 Kn, a sada iRobot Roombu e5154 možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 3.999,00 kn. U akcijskoj ponudi je i Roomba 980 s akcijskim popustom od čak 1.700 kuna. Akcija vrijedi na iRobot Hrvatska prodajnim mjestima (iRobot web trgovina, iRobot štand u Arena Centru u Zagrebu i iRobot štand u City Centeru One u Splitu) te na prodajnim mjestima Emmezeta, eKupi, , Harvey Norman, Links i Svijet medija. Detalje o proizvodu i akciji potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:16