NOVEXPERT u poklon paketu uz booster s hijaluronom daruje repulp masku gratis

 

Nakon blagdana Novexpert priprema pravu poslasticu, polon paket u kojem za cijenu Booster seruma s hijaluronom dobivate i Repulp masku gratis.

Booster Serum s hijaluronskom kiselinom nametnuo se kao osnovna njega koja čuva kožu od znakova starenja zahvaljujući vrlo visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline. Njegova bočica sadržava količinu hijalurona jednaku 20 injekcija filera. Naravno, upotreba je drugačija, ali koncentracija nije! Doktori u Novexpertu išli su toliko daleko da su hijaluronsku kiselinu fragmentirali na četiri veličine čestica, svaku za jedan od četiri sloja kože. Hijaluron djeluje na hidrataciju i zaglađivanje bora, na umirenje i zacjeljivanje kože, potiče imunološki sustav kože, stimulira sintezu kolagena i vlastite, prirodne hijaluronske kiseline. Životni vijek hijalurona u epidermisu je 24 sata i na žalost njegova količina se godinama rapidno smanjuje. Tijekom života gubimo vlastitu hijaluronsku kiselinu, tako da je s 50 godina imamo samo 50%, a sa 70 jedva 25%. Bitno je, dakle, svakodnevno je nadoknađivati da koža ne bi izgubila prirodni elasticitet. Booster serum se preporučuje koristiti 1 kap ujutro i navečer prije 40. godine, a 2 kapi nakon 40. godine. Može se koristiti samostalno ili prije kreme.

Upotrebom u kombinaciji s Repulp maskom sa sigurnošću možete pozdraviti dehidriranu kožu i zaljubiti se u svoju novu puniju, hidratiziranu kožu, bez znakova starenja. Repulp maska je čarobni štapić koji regenerira Vašu kožu u 10 minuta zahvaljujući bogatoj i hranjivoj teksturi. Sastojci Repulp maske imaju trenutačni učinak na hranjenje kože i pružaju nevjerojatnu dubinsku njegu. Visoka koncentracija hijaluronske kiseline s listom čarobnih sastojaka (vitamin E, ekstrakt šipka, brokule i sikavice, shea maslac, ulje noćurka…) intenzivno zacjeljuje i njeguje Vašu kožu.

Processed with VSCO with hb1 preset

Preporučujemo upotrebu jednom tjedno, ali zimi nakon skijanja iili ljeti nakon sunčanja može se koristiti i svaki dan kao noćna njega. U tankom sloju zamjenjuje noćnu kremu, a u debljem sloju koristi se kao maska. To je prije svega poklon koji ćete poželjeti pokloniti sebi i svojoj koži, ali i svojim najdražima.

Šuška se da i Djedica ima tako zategnutu kožu lica jer je zabunom „posudio“ koju poklon kutiju Novexperta.

Poklon paket možete pronaći samo u određenim ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i Novexpert web shopu www.novexpert.hr.

Proizvodi Novexpert su 100% prirodnog porijekla, hipoalergeni a kreirali su ih francuski doktori.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:28