Obojite ljeto u zavodljivu nijansu ružičastog zlata uz popuste do 40%! Iskoristite ljetna sniženja!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 16.07.2017. u 15:00

 

Zaks i Argentum donose stilski besprijekoran nakit po neodoljivo niskim cijenama

Bezbrižni ljetni dani u mnogima bude stilsku zaigranost i donose lepršave modne kombinacije koje, sukladno svjetskim trendovima, ove sezone najbolje naglašavaju modni dodaci u nijansi ružičastog zlata – hit boji ljeta 2017.! Stoga, iskoristite velika sniženja najvećih hrvatskih proizvođača nakita, zlatarnica Zaks i srebrnarnica Argentum, s fenomenalnim sezonskim popustima koji sežu do 40% na gotovo cjelokupan asortiman. Delikatnim i dizajnerski neodoljivim kolekcijama izrađenim od zlata, srebra ili čelika dominira ružičasta boja - omiljena kod svih trendseterica jer se suptilno nadopunjava s kontrastnim tamnijim tonovima, cirkonima ili biserima te izvrsno izgleda na preplanuloj koži. Poigrajte se i spojite više komada nakita srebrnog, ružičastog ili zlatnog sjaja te odvažno začinite ljetne modne odjevne kombinacije. Romantični i ženstveni topli tonovi srebrnog nakita s ružičastom pozlatom, crvenog zlata ili satova roze boje vjerno će vas pratiti u svim dnevnim pustolovinama ili za idiličnih zalazaka sunca kao nezaobilazna esencija stila.

 

U Zaksu i Argentumu diljem zemlje iskoristite sjajan popust od 40% na nakit od srebra i čelika, 25% na zlato, kao i 30% niže cijene za sve satove, te sebi i svojim najdražima darujte modne dodatke koji će ostati trajna vrijednost i nezaboravna uspomena na dugo ljeto 2017.

Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju!

 

Više informacija o Zaks i Argentum sezonskim sniženjima i prodajnim mjestima otkrijte na web stranicama: www.zaks.hr i www.argentum.hr