BOJANKA JUTARNJEG

Obojite svoje dane u izolaciji: Pošaljite nam svoje crteže na temu karantene i osvojite fantastične obiteljske pakete!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 28.03.2020. u 10:43

Uključite se u našu kreativnu akciju i pošaljite nam svoje obojane uratke ili ilustracije

Vrhunski hrvatski slikari darovali su svoje crteže inspirirane izazovnim danima života u izolaciji u bojanki vašeg omiljenog dnevnog lista. Jutarnji list je s najtalentiranijim slikarima generacije dogovorio da oslikaju svakodnevnicu, a naši su čitatelji dobili otisak njihovih radova na kvalitetnom papiru. Slike koje su dobili, moći će obojati prema vlastitom ukusu i raspoloženju.

Naši najbolji umjetnici tako su, u suradnji s Jutarnjim, pomogli  građanima da oslobađanjem kreativnosti lakše podnesu vrijeme koje moraju provoditi u svoja četiri zida, odvojeni od većeg dijela svojih obitelji i prijatelja. Jutarnji na ovaj način potiče kreativnost i umjetnost u ovom vremenu pojačane brige i opreza.

Slikari koji su se uključili u akciju: Tomislav Buntak, Nikolina Ivezić, Svjetlan Junaković, Paulina Jazvić, Bane Milenković, Stipan Tadić, Ivana Armanini, Zdenko Bašić, Jelena Bando, Miron Milić, Vice Tomasović.

Obojite svoje dane u izolaciji i pošaljite nam svoje crteže na temu karantene

Pozivamo čitatelje da se uključe u našu kreativnu akciju i pošalju nam svoje obojane uratke ili ilustracije na temu karantene na mail: [email protected]. Radove će ocijeniti naši umjetnici, a redakcija Jutarnjeg lista osigurat će nagrade za najbolje.  Zahvaljujući našem partneru Profilu, osigurali smo tri fantastična obiteljska paketa čiji će naslovi razveseliti male i velike.

Pošaljite nam radove u periodu od 31. ožujka do 7. travnja nakon čega ćemo objaviti dobitnike i najzanimljivije od pristiglih ilustracija.

Dobitnici su:

Marina Spajić za bojanku

Gabrijela Ivanović za ilustraciju

Ana Brezac za dječju ilustraciju, lutku i crtež

Prijaviti se možete na mail: [email protected] ili putem obrasca