BESPLATNA DOSTAVA

O'brok za van dostavlja na vaš prag ili radno mjesto

 
 O'brok

Omiljeni domaći restoran u samom srcu Zagreba, na adresi Langov trg 6, O'brok, za svoje vjerne posjetitelje, ali i sve ljubitelje najukusnijih i najkvalitetnijih domaćih obroka, zbog novonastalih mjera uvodi besplatnu dostavu!

Dostavljač će vam donijeti obrok na kućni prag ili pak u ured, bez fizičkog kontakta, kako bi sačuvali zdravlje. Dostavu možete naručiti od ponedjeljka do subote od 10-17 sati, ali koristiti i drive in uslugu, preuzimanje hrane ispred restorana bez izlaska iz vozila. Način plaćanje je gotovinski ili kartični. Minimalna narudžba iznosi 50 kuna za dostavu na prag, a kod drive in usluge, nema minimalnog iznosa.

U našoj ponudi pronaći ćete brojne domaće delicije, od goveđe juhe ili pak one povrtne, preko rižota, žgvaceta i njoka preko pohane i piletine i black agnusa sve do domaće savijače od jabuka.

Sve detaljne informacije dostupne su i na službenoj Facebook stranici restorana, a rezervacije primamo na brojeve telefona 01/7000-355 ili 091/462-9944 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Domaće i točka.

O'brok

https://obrok.hr/

https://www.instagram.com/obrok_restoran/?hl=hr

https://www.facebook.com/RestoranObrok/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:08