INTERNET MARKETING SPECIJALISTI

Odaberi #DigitalnuKarijeru budućnosti na Aspiri

 

Digitalni marketing postao je esencijalni dio svih marketinških aktivnosti, a znanje iz područja oglašavanja i komunikacije putem Interneta nužna su svakoj osobi koja se bavi marketingom, PR-om ili prodajom. Riječ je o jednom od najkreativnijih i najzabavnijih područja ekonomije, upotpunjenim novim tehnološkim znanjima koja mogu poboljšati poslovanje svake tvrtke.

Marketing se u posljednjih deset godina prebacio iz klasičnih oblika oglašavanja te postao zahtjevniji i kompleksniji, baš kao i njegovi kupci. Primjerice došlo je do promjene kupovnih navika i načina na koji kupci dolaze do informacija. Tjednike, časopise, plakate zamijenilo je internetsko oglašavanje koje precizno pogađa publiku i ima mjerljive rezultate. Naravno, u moru brojnih internetskih oglasa potrebno je uložiti znanje i kreativnost kako bi baš vaša poruka došla do željenog kupca.

Kako bi vas pripremili za novu #DigitalnuKarijeru Visoka škola Aspira organizira program za Internet marketing specijalista u Splitu i Zagrebu. Upisom programa naučiti ćete sve tajne internetskog oglašavanja kroz pet modula koji su raspoređeni u jednom semestru. Moduli se odnose na internet marketing, izradu i promociju web sjedišta, marketing na društvenim mrežama, Google alate te zaštitu na radu. Po završetku programa polaznici dobivaju uvjerenje koje se upisuje u e-radnu knjižicu. Program je odobren i od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Predavači na programu su vrhunski stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu. Marketing na društvenim mrežama će držati Ana Penović, vlasnica digitalne agencije Jasno&Glasno te pokretačica prvog hrvatskog tehnološkog lifestyle magazina. Izradu i promociju web sjedište te Google alate predavati će vlasnik digitalne agencije KlikeriTomislav Zović. S Internet marketingom upoznati će vas Andrija Antičić, menadžer u globalnoj korporaciji First Data.

Za vrijeme trajanja programa polaznici će razvijati stvarne projekte i imati određene budžete za sponzorirano oglašavanje. Nakon završetka programa moći će sudjelovati u istraživanju tržišta i izradi plana marketinške kampanje, oglašavati se putem Google Ads platforme te uspješno voditi SEO i SEM. Naučiti će uspješno voditi kampanje na društvenim mrežama (community managment), služiti se Google alatima za analize podataka poput Google Analyticsa, voditi newsletter kampanje i još mnogo toga.

Program nije namijenjen isključivo osobama koje se bave marketingom već svima koji žele unaprijediti svoje digitalne vještine, poboljšati poslovanje ili pronaći novu i perspektivnu karijeru. Nastava će se odvijati u popodnevnim satima i u potpunosti je prilagođena zaposlenim osobama, a predavanja je moguće pratiti i online.

Vrlo konkurentnu cijenu naglašavaju razne mogućnosti plaćanja: odjednom po sniženoj cijeni, na tri rate, ali i kroz obročnu otplatu do 12 rata. Program počinje 25. listopada u Splitu, a 22. listopada u Zagrebu. Upute za prijavu i više informacija o programu možete pronaći na https://www.aspira.hr/cjelozivotno-obrazovanje/internet-marketing-specijalist/.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:52