Odgodimo znakove starenja uz Novemu

Prvi znakovi promjene na koži se pojavljuju već s navršenih dvadeset godina starosti, s naglaskom na tanku i osjetljivu kožu  u području  oko očiju. Ulaskom u tridesete počinju se pojavljivati prve bore, u četrdesetima koža postaje sve opuštenija i bore sve vidljivije, što se dodatno produbljuje u pedesetima kad postaju izražajnije i trajnije.

Sve te promjene povezane su s dubinskom dehidracijom kože i opuštanjem vezivnog tkiva radi čega koža postaje mekša, gubi elastičnost.

Hijaluronska kiselina (HA) u koži predstavlja dio mreže kolagenskih vlakana i elastina i igra značajnu ulogu u procesu starenja kože. Kako se njena razina s godinama smanjuje, koža polagano gubi svoju elastičnost i mladenački tonus. Stoga korištenje hijaluronske kiseline u preparativnoj kozmetici predstavlja ultimatum prirodnom starenju kože.

Upravo je hijaluron glavni aktivni sastojak Novema krema za lice. Ova krema sadrži visok udio inovativnog kompleksa 3 iznimno učinkovita ovlaživača: glicerina, hijaluronske kiseline ultra niske molekulske mase i prirodnog osmolita betaina, koji reguliraju homeostazu vode u stanicama, za izniman osjećaj hidratacije. Uz dodatak njegujućeg shea maslaca i ceramida koji podržavaju barijerna svojstva kože, smirujućeg bisabolola te vitamina E s antioksidativnim djelovanjem, ova krema pruža koži dubinski osjećaj vlage, tonusa i ugode.

promo

Visoke koncentracije u formulaciji pridonose učinkovitost djelovanja Novema kreme na više razina. Svakodnevnim nanošenjem osjetno poboljšava međustanične veze u dermisu i epidermisu, regulira hidratizaciju kože i pojačava njen tonus.

Izbor anti age proizvoda nije nimalo lak zadatak, stoga poklonite svoje povjerenje Novema kremi za lice čiju recepturu je osmislila magistra farmacije.

Više informacija pronađite OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:39