Održana premijera filma “HOTEL TRANSILVANIJA 3”

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 10.07.2018. u 14:06

Jeste li spremni za njihove praznike?

Čak dvije premijere animiranog filma “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju” održale su se u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split jer - najčudovišniji praznici su počeli!

 

Uz projekciju ovog trećeg nastavka animiranog hita “Hotel Transilvanija” posjetitelji su uživali u pravoj transilvanijskoj zabavi uz druženje s ekipom i maskotama iz filma, piće dobrodošlice i još pregršt dječje zabave koja je razveselila one najmlađe ali i njihove roditelje.

 

Premijeri su se pridružili i glumci koji su sudjelovali u sinkronizaciji filma te osobe iz svijeta medija, filma, glazbe...između ostalih i  Dražen Čuček, Goran Grgić, Iris Androšević Pinjuh , Žanamari Lalić, Zoran Pribičević, Damir Hoyka, Kristina Đanić i mnogi drugi.

 

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i roditelje) diljem svijeta, u trećem nastavku naziva “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju” podiže zabavu na novu razinu. Zarazni humor, neočekivana ljubav i nevjerojatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete htjeti da ikada završi!

Animirani film “Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju” u kinima od 12.7.