Osječani, plaćajte svoj prijevoz i putem Tele2 računa

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 09.04.2018. u 09:42

Tele2 je svojim korisnicima, pretplatnicima i korisnicima bonova, omogućio brzu i jednostavnu kupnju putnih karata u javnom gradskom prijevozu grada Osijeka. Naime, više nije potrebno imati sitan novac kod sebe, stajati u redu na kiosku ili kupnju karte obavljati u zadnji tren kod vozača. Dovoljno je imati na svom mobilnom uređaju instaliranu aplikaciju Smarticu i kupiti kartu putem svog Tele2 računa.

Aplikacija omogućuje kupnju, aktivaciju, prijavu prilikom presjedanja i validaciju digitalnih putnih karata u javnom gradskom prijevozu grada Osijeka. Dostupna je putem Google Play ili Apple Store trgovine te za njeno korištenje nije potrebno ostavljanje osobnih podataka kao ni podataka o kreditnim karticama, čime je zajamčena sigurnost korisnika.

Aplikacija omogućuje Tele2 korisnicima kupnju jednokratne i dnevne putne karte za javni gradski prijevoz, a plaćanje se provodi putem SMS-a. Potrebno je odabrati vrstu željene digitalne putne karte te je aktivirati prislanjanjem mobilnog uređaja na validator kod ulaznih vrata vozila.

Naplatu za ovu uslugu moguće izvršiti je putem pretplatničkog računa ili prepaid računa TELE2 korisnika samo ako ukupni pojedinačni iznos za transakciju nije veći od 150,00 kn (s PDV-om), odnosno ako ukupni mjesečni iznos za transakcije nije veći od 300,00 kn (s PDV-om).

Želimo vam bezbrižnu i sigurnu vožnju!

O Tele2

Tele2 je jedna od vodećih telekomunikacijskih tvrtki u Europi. Naša je misija pružanje cjenovno najpovoljnijih telekomunikacijskih usluga jednostavnih za korištenje. Imamo 17 milijuna korisnika u 8 zemalja.

Tele2 nudi proizvode i usluge u fiksnoj i mobilnoj telefoniji, pristup Internetu, kabelsku televiziju, usluge podatkovnih mreža te zabavne sadržaje. Tele2 je osnovao Jan Stenbeck 1993. godine, a dionice tvrtke uvrštene su na Burzu u Stockholmu 1996. godine.

Posjetite nas na www.tele2.com