Osjetite zimsku idilu "Prve regije za odmor" u Zillertalu

 
 Erste Ferienregion Zillertal

"Prva regija za odmor" u Zillertalu svojim gostima nudi brojne raznolike mogućnosti vrhunske kvalitete i najpovoljnijih cijena. Između glavnih mjesta Fügen i Kaltenbach prostire se područje čarobnog zimskog ugođaja sa sigurnim snijegom. Gostoljubivost Zillertala, moderna skijališta i gastronomski užici učinit će zimski odmor djeci i odraslima zasigurno nezaboravnim.

Ski Food Festival

Pod motom „Ski Food umjesto Street Food“ novi trend već treći put dolazi u planine Zillertala. Na ukusnom otvorenju u dolini, na vučnicama i gore na planini svatko će pronaći svoju kulinarsku poslasticu.

Datum: 14. - 15. prosinca 2019.

Erste Ferienregion Zillertal

Snowlicious

Posjetitelje će razveseliti gurmanski fingerfood po povoljnim cijenama. Na SNOWLICIOUS® se BMW Mountains meniji za ljubitelje zimskih sportova pripremaju u PRINOTH Foodtrucku. Osim za dobru hranu SNOWLICIOUS® će se pobrinuti i za dobru zabavu:

BMW Mountains event, PRINOTH Foodtruck, TV-kuhar Alexander Fankhauser, DJ pult – sastojci su SNOWLICIOUS®, jedinstvenog ovozimskog gastronomskog doživljaja na skijalištu Hochfügen u Zillertalu.

Iz svoje pop-up- kuhinje vrhunski kuhar Alex, kojeg je gastrovodič Gault Millau nagradio s tri kuharske kape i 18 bodova, priprema svoje fingerfood čarolije direktno na stazi. Od specijaliteta na žlicu s alpskim sashimi od krumpira narezanog na ploške, kupusa i krvavica, preko novo interpretirane gulaš juhe, do varijacija šparoga u proljeće i mini okruglica od dizanog tijesta – Alexander Fankhauser iz poznatih i regionalnih sastojaka priprema zanimljive zalogaje.

Erste Ferienregion Zillertal

DJ on Top

Atmosfera se ne zagrijava samo fantastičnim užicima za nepce, već i live DJ-acts na krovu PRINOTH snowtrucks s 430 KS – poput radijskog voditelja i DJ-a Rolanda Schmuderera. Vatra u štednjaku i glazbeni vatromet on top – doživljaj za sva osjetila.

Erste Ferienregion Zillertal

Wellness za nepce

Kulinarska ponuda „Prve regije za odmor u Zillertalu“ raznolika je koliko i ukusi. Stilski restorani za gurmane i izvorne planinske kućice razmazit će kako posjetitelje na planini tako i one u dolini. Osim postojećih planinskih restorana poput luksuzne Wedelhütte (lepezaste kućice) i višestruko nagrađivane Kristallhütte (kristalne kućice) za gurmane je od zime 2018. u ponudi još jedan novi: moderan panoramski restoran Albergo gostima nudi najfiniju talijansku kuhinju i luksuzne apartmane na 2400 metara. Gotovo 300 godina stara Kashütte u obiteljskoj će se atmosferi pobrinuti za gastronomske užitke. Planinski restoran Mountain-View s prekrasnom sunčanom terasom poziva na boravak i uživanje. Poseban je highlight vrhunski restoran Alexander u hotelu Lamark u Hochfügenu gdje možete probati specijalitete visoke kuhinje televizijskog kuhara Alexandera Fankhausera.

Za više informacija o zimovanju u Austriji posjetite našu internet stranicu: www.austria.info

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:45