iRobot i Jutarnji nagrađuju

Osvoji putovanje za dvije osobe u Toskanu, Firencu i Cinque Terre

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 02.10.2017. u 11:23

Uključite se u naš nagradni natječaj i osvojite trodnevno putovanje za vas i dragu osobu!

Više ne trebate zaviditi svima koji dijele divne fotke s romantičnih lokacija Toskane, Firence i Cinque Terre, jer i vi možete osvojiti putovanje iz snova. U suradnji s iRobotom poklanjamo putovanje za dvije osobe u Toskanu, Firencu i Cinque Terre. Sve što trebate je odgovoriti na naše nagradno pitanje te možda baš vi osvojite putovanje u susjednu Italiju. Nagradni natječaj traje od 2. listopada do 13. listopada, a odgovor na naše pitanje pronađite na web stranici iRobot.

Sve detalje aranžmana možete pogledati ovdje, a osvojena nagrada je iskoristiva u bilo kojem vremenskom terminu.

Dobitnica nagradnog natječaja je Nikolina Radanović, Velika Gorica. Dobitnica će biti obaviještena putem maila o preuzimanju vouchera.

Zašto iRobot Roomba?

Za početak, iRobot Roomba vas vodi na putovanje kako bi se odmorili i opustili odmarajući u prekrasnom krajoliku probranih talijanskih mjestašca. iRobot Roomba najpoznatiji su robotski usisavači koje je dovoljno - samo upaliti. Od vas se ne zahtjeva nikakva edukacija ni napor, već isključivo - odmor. iRobot Roomba prljave poslove odrađuje umjesto vas, a za to vrijeme vi uživate. Brinući se o vašem užitku, iRobot Roomba poklanja vam putovanje u Toskanu, Firencu i Cinque Terre kako bi stvorio vječne uspomene na tirkizno more i nezaboravne krajolike.