20. GODINA POSTOJANJA

Osvojite fasadu otpornu na udarce koju poklanja Caparol Hrvatska!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 07.07.2017. u 10:18

Poznata je stvar da smo bez kvalitetne izolacije našeg doma zaista uvijek na gubitku. Gubimo toplinu ili nam pak nekontrolirano ulazi u prostor, gubimo energiju, živce i novce jer su nam računi za grijanje i hlađenje puno viši nego što bi bili da smo pravovremeno uložili i postavili fasadu koja će štititi i naš prostor i nas od vremenskih (ne)prilika.

U kućanstvima bez fasadne izolacije najviše energije troši se upravo na grijanje zbog toga što se veliki dio topline, čak do 30%, gubi kroz neizolirane vanjske zidove. Ponekad nije potrebno zadržati toplinu u unutarnjem prostoru već ju je potrebno spriječiti da ona uđe u njega. Naime u krajevima koji se odlikuju toplijom klimom, gdje možemo svrstati i našu Dalmaciju, ušteda se ugradnjom fasadnog sustava postiže na obrnut način. Dobro izolirana kuća sprječava prodor neugodne vrućine izvana, samim time nema potrebe za paljenjem klima uređaja i dodatnom potrošnjom električne energije. Govori li nešto protiv izolacije? Ne baš, ali zato brojne prednosti zagovaraju izoliranje jer smanjuje potrošnju toplinske energije, a samim time i emisiju ugljikovog dioksida (CO2), brine o ugodnoj klimi prostora u kojem živite i štedi Vaš novac.

To je još davne 1957. godine shvatio i Caparol kada je razvio prvi sistem izolacije takozvanom fasadnom ovojnicom. Iako se doima kao da je Caparol većinom poznat po svom bogatom asortimanu boja, lakova, lazura i strukturnih premaza, zapravo je jedan od pionira na području izolacije. Kao glavnu poslovnu politiku Caparol ističe kvalitetu. Zahvaljujući već dobro poznatoj nano kvarc mrežnoj tehnologiji fasadne boje i žbuke u potpunosti su otporne na čestice prljavštine iz zraka, kao i eventualnu pojavu algi i gljivica. Dok će se nano tehnologija pobrinuti za estetski dio dugovječnosti fasade kod jačih mehaničkih opterećenja svoju pravu snagu pokazuju armirni i završni slojevi ojačani karbonskim vlaknima. Udarci loptom, vremenske nepogode poput tuče ili u igri brzinski odbačen bicikl Vaših najmlađih od sada neće ostaviti apsolutno nikakve tragove na Vašoj fasadi, koja će trajati i trajati. Kada promatramo cjelokupan životni ciklus neke građevine, zahvaljujući dugovječnoj fasadi može se preskočiti čak nekoliko koraka sanacije što vlasnicima nekretnina uštedi više od 20% ukupnih troškova obnove. 

Ove godine Caparol Hrvatska slavi 20 godina i tom prilikom nagrađuje svoje kupce vrijednom nagradom! Naime, kako bi obilježili ovu obljetnicu odlučili su sretnom dobitniku pokloniti fasadni sustav ojačan karbonskim vlaknima s jedinstvenim svojstvima izdržljivosti i dugotrajnosti.

Kako biste zaista dobili izgled svoga doma kakav ste zamislili u Caparolu možete odabrati između više od 500 tonova fasadnih boja, a da ne spominjemo raznovrsne mogućnosti samog oblikovanja s kojima se možete poigrati kako biste zaista stvorili topao i zaštićen dom iz svojih snova. Zato nemojte zaboraviti odigrati nagradnu igru na koju se možete prijaviti na poveznici i možda upravo vi osvojite novi fasadni sustav! Sretno!

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo