Otkrijte kako podići energiju bez šećera, kofeina i kalorija

 

Jeste li među onima koji ne mogu započeti dan bez snažne doze kofeina i posežete za slatkim kada god osjetite manjak energije? Vjerojatno ste već i sami primijetili da vas ta strategija možda nakratko i “podigne“, ali umoru i iscrpljenosti ne možete zadugo pobjeći.

Navike nije lako mijenjati, ali vrijedi pokušati. I Vi možete potaknuti svoju prirodnu energiju!

Potpuno u trendu sa zahtjevima osviještenih potrošača u potrazi za osvježenjem koje će potaknuti prirodnu energiju, hrvatski stručnjaci razvili su HIGHER - energetski booster baziran na prirodnim sastojcima, što predstavlja inovaciju u kategoriji energetskih napitaka na hrvatskom tržištu.

HIGHER je inovativan napitak prirodnog i blagog okusa limuna i mente, bez šećera, kofeina i kalorija te bez umjetnih boja i umjetnih aroma. Donosi jedinstven spoj biljnih ekstrakata te minerala i vitamina, koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Uz B-vitamine potrebne za stvaranje energije, tu su minerali cink i selen koji doprinose normalnoj funkciji imuniteta i zaštite stanica, te aminokiselina taurin.

Specifična je i kombinacija ekstrakata dviju moćnih biljaka - make i ginsenga. Maka, biljka planinskog masiva Anda, vitalni je sastojak prehrane još od Inka, čije se djelovanje na energiju, raspoloženje, ali i libido prenosi generacijama do današnjeg dana. Ginseng, simbol tradicionalne kineske medicine već se tisućljećima povezuje s općom vitalnošću te mentalnim i tjelesnim sposobnostima.

Svi ovi revitalizirajući sastojci, zaokruženi sokovima i prirodnim aromama citrusa, čine savršeni blago-gazirani užitak koji daje energetski boost!

Potaknite svoju prirodnu energiju uz osvježavajući okus limuna i ugodnu svježinu mente, bez šećera, kofeina i kalorija.

Ovdje saznajte više i potaknite svoju prirodnu energiju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:51