OTKRIVAMO: Što za sjajnu kožu bez bora koriste Dora Juras Pivac, Lana Klingor Mihić i druge poznate Hrvatice

Zaboravite na skupe botoks injekcije, u trendu je prirodna ljepota! Riješite se bora na siguran i učinkovit način pomoću nove Lux-Factor 4D Hyaluron kreme u koju se kunu i mnoge poznate Hrvatice!

Lana Klingor Mihić, Antonija Šola, Dora Juras Pivac i mnoge druge poznate Hrvatice otkrile su način kako i dalje ostati mlade s korištenjem kreme protiv bora bez štetnih sastojaka koji dugoročno ostavljaju vidljive tragove na vašoj koži. Prirodna i pa

Prije i nakon 2 tjedana korištenja kreme protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron

Krema, koja zaista djeluje!

U laboratoriju u Parizu su znanstvenici, nakon godina istraživanja ujedinili 100 % prirodnu hijaluronsku kiselinu europskog podrijetla i senzacionalnu Lux-Factor 4D Anti-Wrinkle formulu. S posebnim biotičkim procesom su razbili mikročestice molekulske mase, koji prodiru u dublje slojeve kože, a na taj način djeluju iznutra prema van. Hijaluron ispuni duboke i izražene bore i manje borice. Uključivanje dimenzije (4D) hijaluronska kiselina trajno zaglađuje kožu i čini mladenački izgled kože. Patentirana 4D Hyaluron krema protiv bora također pruža zapanjujuće brzo i učinkovito djelovanje na zaglađivanje bora, pomlađuje kožu s nevjerojatnim botoks učinkom, hidratizira kožu i pruža blistav izgled tokom cijelog dana.

Zašto je važan europski izvor hijalurona?

Hijaluronska kiselina je kozmetički sastojak koji potiče hidrataciju kože i obnavlja međustanično djelovanje, čime se poboljšava struktura kože i čuva mladolik izgled lica. Nije svejedno koji hijaluron stavljate na svoje lice. Generički hijaluron kineskog podrijetla nije uvijek klinički ispitan, niti je testiran kako bi se osigurali najbolji rezultati. Srećom, 4D hijaluronska krema protiv bora razlikuje se od drugih proizvoda po tome što sadrži samo 100 % prirodni hijaluron europskog podrijetla, koji je jedinstvene kvalitete.

Ne vjerujete? Pročitajte što o Lux-Factor 4D Hyaluron kremi protiv bora kažu poznate Hrvatice!

Antonija Šola

Tajna moje lijepe i njegovane kože je u Lux-Factor 4D Hyaluron kremi. Fenomenalna je kao podloga za make up. Zahvaljujući njoj, moja šminka je tokom cijelog koncerta postojana. Ja sam svoj "faktor" pronašla, jeste li vi našle svoj?

Dora Juras Pivac

Zaista ne vjerujem u čuda, pa ni u čudotvorne kreme, ali prvi puta zaista vidim rezultate i to u rekordnom roku. Imam zahtjevnu kožu i ova krema Lux-Factor 4D Hyaluron je apsolutno dovoljna da zadovolji sve moje potrebe.

Lana Klingor Mihić

Imam bore smijalice. Volim ih. Imam i one na čelu. Njih ne volim. Ne volim ni onu između obrva jer ispada da se stalno ljutim, ali nemam razloga za paniku, jer tu je krema protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron koja će to 'popeglati'! Nju pak jako volim. I odlična je kao podloga za tekući puder. Konačno sam otkrila proizvod koji mi odgovara i koji savršeno sakrije moje godine!

Martina Ješe

''Oduševljena sam Lux-Factor 4D Hyaluron kremom, od nje mi lice izgleda svježije. Savršena je kao podloga za make-up i mome licu pruža odličnu hidrataciju tokom dana. Mogu reći da sam pronašla idealnu kremu za svoje lice. Lux-Factor 4D Hyaluron kremu sam preporučila prijateljicama, a ovim putem je preporučam svima jer je zaista odlična!''

I vi možete izgledati mlađe nego ikada!

Voljeli biste isprobati Lux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora, a niste sigurni u kupovinu preko interneta?

Ne brinite, imamo rješenje za vas! S obzirom da je brand Lux-Factor siguran u kvalitetu svojih proizvoda, svakom kupcu pripada 30-dnevna garancija, što znači da ukoliko sa proizvodim niste zadovoljni, možete tražiti povrat novaca. Upravo sada možete po akcijskoj cijeni s 30 % popusta naručiti svoju kremu na Lux-Factor.com ili pozivom na besplatni broj 01 330 93 65.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:17