Ovaj petak Arena Zagreb je otvorila svoja vrata magičnom svijetu Else, Ane, i mnogim drugim likovima iz najpopularnijih Disney filmova

 

Zagreb, 8. prosinca - Disney na ledu se nakon dvije godine ponovo vratio u Zagreb s novom predstavom Čarobna kraljevstva, četiri Disneyjeve priče u spektaklu na ledu. S Čarobnim kraljevstvom u Zagreb su došli likove iz filmova Snježno kraljevstvo, Auti, Male sirene, Priče o igračkama 3, zajedno sa Mickey Mouseom, Minnie Mouse, Paškom Patkom i Šiljom.

Predstavu obilježava kombinacija vrhunskog „plesa“ na ledu, svjetlosnih efekata te zvučne kulise koja nam je dobro poznata iz omiljenih Disney filmova.

Vidjelo se da Hrvati i dalje obožavaju Disney likove jer su mladi, stari, muški i ženski posjetitelji predstave uživali u svakoj sekundi vrhunski produciranog spektakla koji objedinjuje najljepše Disney priče iz naše mladosti ili naše sadašnjosti ovisno o perspektivi iz koju gledate.

Publika je u dvosatnoj predstavi mogla zakoračiti u fantastični zimski svijet Arendella zajedno s princezama Anom i Elsom iz filma Snježno kraljevstvo, koji je najgledaniji animirani film svih vremena.

Iz Kurble Bistre na ledenu površinu stigli su nam likovi iz filma Auti; Munjeviti Jurić, kamionet Šlep i ostatak ekipe u prirodnoj veličini. Zahvaljujući umjetničkom umijeću izrade kostima i animatronici, likovima se pomiču oči i usta pri svakoj kretnji i okretu na ovom ledenom drumu. Kamionet Šlep nas je zabavio svojim ludorijama, dok su nas ostali likovi iz Auta oduševili skokovima, piruetama i razuzdanom zabavom.

Predstavu Disney na ledu – Čarobna kraljevstva nikako nemojte propustiti. Slijedeće predstave su u terminima:

- Subota 9. prosinca u 11:00, 15:00 i 19:00 sati

- Nedjelja 10. prosinca u 11:00, 15:00 i 19:00 sati

Sve informacije o izvedbama, cijeni i načinu kupovine ulaznica možete pronaći na službenoj web stranici www.disneyonice.com.hr.

Ulaznice za ovaj nesvakodnevni obiteljski izlazak mogu se kupiti putem sustava Eventim te na web stranicama www.eventim.hr i www.disneyonice.com.hr. Informacije o prodaji grupnih ulaznica možete dobiti na telefon: +385 (0)1 2395750 ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:29