Ovog Adventa najbolje fotografije stvaraju pametni uređaji s moćnim kamerama

 

Nezaboravne zimske trenutke ovogodišnjeg Adventa zabilježite najnovijim Samsung uređajima koji donose nezaboravno iskustvo, nevjerojatan svijet boja i fenomenalne, „instagramične“ fotografije.

Prva četverostruka kamera na svijetu

U uzbudljivom i povezanom svijetu gdje se trenuci i sjećanja, od onih svakodnevnih do onih koji se događaju jednom u životu, zabilježavaju i dijele odmah, pametni uređaji postali su mnogo više od običnih telefona. Zato je kamera na najnovijem Samsung Galaxy A9 puna najboljih inovacija koje vam omogućuju da postignete više i iskusite više mogućnosti svaki dan. Njegova stražnja kamera je prva četverostruka kamera na svijetu te donosi niz inovacija i novih mogućnosti pomoću kojih ćete zabilježiti dinamične i lijepe fotografije bez napora.

S četiri leće sada možete doživjeti još više načina da oslobodite svoju kreativnost i snimite, stvorite i podijele zadivljujuće fotografije. Približite se svim detaljima koje želite fotografirati s dvostrukim optičkim zumom za nevjerojatne i detaljne fotografije, a svoju kreativnost pokažite upravljajući dubinskim poljem fotografije i fokusiranjem na objekt. Kamera na novom Galaxy A9 omogućuje snimanje jasne i svijetle slike u uvjetima slabog osvjetljenja s 24MP glavnim objektivom, koji radi prekrasne fotografije u bilo koje doba dana.

Bez obzira na to je li riječ o selfieju koji obara s nogu ili savršenoj panorami, Galaxy A9 je krajnji pratitelj za snimanje i dijeljenje svakodnevnih avantura, bez obzira gdje vas život vodi.

U svaki kadar stane više

Samsung Galaxy A7 dolazi sa snažnom stražnjom trostrukom kamerom, premium staklenim dizajnom, senzorom za očitavanje otiska prsta na boku i glatkim linijama za udobnost korištenja. Njegov ultraširoki objektiv od 8 MP, s kutom od 120 stupnjeva, iste je širine vidnog polja kao i čovjekovo oko. To znači da Galaxy A7 snima svijet oko nas baš onako kako ga vidimo, što dovodi do fotografija neograničeno širokih kadrova. Uz ovaj pametni uređaj moći ćete uživati u jasnim selfijima u bilo koje doba dana te nikada nećete morati brinuti o idealnoj rasvjeti uz 24 MP prednju kameru i podesivu LED bljeskalicu. Uz efekt zamućenja, Selfie Focus i Pro Lighting Mode možete oponašati profesionalnu studio rasvjetu, a možete i dodatno personalizirati svoje fotografije uz AR emoji i laskave filtere.

Također, s ovim pametnim uređajem možete snimiti jasne fotografije i u svijetlim i u tamnim uvjetima. Njegov 24 MP objektiv automatski omogućava „upijanje“ više svjetla kombinirajući četiri piksela u jedan, kada su u pitanju uvjeti slabog osvjetljenja. Uz inteligentni Scene Optimizer, kamera na Galaxy A7 automatski prilagođava boju, kontrast i svjetlinu kako bi optimizirala kvalitetu fotografije.

Oba uređaja možete isprobati i kupiti po promotivnim cijenama na ovogodišnjem Fuliranju u Zagrebu, u Samsungovoj kupoli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:27