Ovrha i blokada računa: Kako ih preduhitriti

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 11.03.2019. u 10:56

I najbolje strategije upravljanja osobnim financijama ponekad ne urode plodom. Na kraju se pogubimo u izračunu prihoda i rashoda ili se dogodi neka "viša sila" poput bolesti, gubitka posla te nekog drugog problema. Takva nepredviđena događanja mogu nas dovesti u situaciju da nismo u stanju na vrijeme podmiriti postojeće obveze, što može rezultirati ovrhom.

U Hrvatskoj se godišnje zaprimi po nekoliko stotina tisuća ovrha, a broj blokiranih građana u posljednjih je osam godina porastao čak 90 puta. Ovrha je, blago rečeno, neugodna za dužnika, ali je izravna posljedica neplaćanja obveza. Jedan neplaćeni račun od stotinjak kuna može narasti na iznos od nekoliko tisuća, a kako biste spriječili ovrhu i posljedično blokadu računa, najbolje je reagirati odmah po primitku rješenja/opomene.

Ako se oglušite na opomenu i ne izjasnite se o navedenom terećenju, tada se pokreće prijedlog za ovrhu. U slučaju da nemate novca na računima, vjerovnik može tražiti ovrhu i nad drugim predmetima i imovinom poput kuće, stana, zemljišta, automobila, ali i televizora i nakita. Pitate se što učiniti i gdje doći do novca kako biste spriječili ovakav scenarij?

Preduhitrite ovrhu brzim kreditima Ferratum banke

Brzi kredit možete dobiti online prijavom, što znači da do novca možete doći bez odlaska u banku i gužvanja u redovima u banci. Kredit zatražite putem online prijavnice. Ono što trebate napraviti je odabrati željeni iznos kredita i rok njegova vraćanja.

Nakon toga unesite i tražene osobne podatke te napravite upload ostale dokumentacije: fotografija obje strane osobne iskaznice, fotografija obje strane tekućeg računa i fotografija vaše osobne iskaznice pored vašeg lica.

Ako tijekom prijave imate bilo kakvih problema ili niste sigurni što točno trebate učiniti, možete se obratiti stručnoj korisničkoj podršci. U slučaju da dokumentacija koju ste poslali nije potpuna, korisnička podrška će se javiti vama.

Nakon provjere podataka, banka vam šalje Ugovor o kreditu. Potpisani ugovor i potvrdu o Jamstvu šaljete natrag e-mailom i kredit ide na isplatu. Novac može biti na vašem računu već istog dana, samo nekoliko minuta nakon provjere dokumentacije!

promo
 

Posebna ponuda za nove, ali i postojeće korisnike

Svi novi korisnici koji zatraže kredit do 4000 kn na rok otplate do 30 dana ostvaruju pogodnost od 0 kn troškova za bankovne naknade. Ova posebna ponuda pruža vam nešto potpuno neočekivano - vratit ćete točno onoliko novca koliko ste i posudili, bez troškova ili neugodnih iznenađenja!

Postojeći korisnici banke mogu ostvariti 30% popusta na bankovnu naknadu za sve kredite s rokom otplate od 30 dana. Uz Ferratum banku put do novca može biti brz i jednostavan - bez astronomskih kamata i bankovnih naknada.

Bilo da ste novi ili postojeći korisnik, iskoristite ovu odličnu ponudu Ferratum banke i budite brži od ovrhe. Nemojte se dovoditi u situaciju da postanete dio loše statistike i jedan od stotina tisuća blokiranih građana nego preuzmite natrag kontrolu nad vlastitim financijama. Online prijavnicom zatražite brzi kredit i spriječite da vaš račun bude blokiran ili,u najgorem slučaju, da ostanete bez vlastitog doma.