Petrol benzinske postaje – najbolje mjesto za odmor na putu prema ljetnoj destinaciji

Uz kvalitetno gorivo i uslugu na benzinskim postajama, Petrol svojim vozačima nudi i dobro opskrbljene trgovine sa širokom paletom praktičnih proizvoda 
  • Prodajna mreža od 106 benzinskih postaja s visoko kvalitetnim gorivom
  • Dobro opremljene trgovine sa širokom paletom praktičnih proizvoda
  • Plaćanje uplatnica na benzinskim postajama
  • Novouređene, vrhunski opremljene autopraonice

Zbog užurbanog načina života i prevelikog broja obveza, sve je veća potreba za mjestom gdje možemo istovremeno obaviti što više zadataka i tako si osigurati vrijeme za slobodne aktivnosti. Kako bi svojim kupcima osigurali bezbrižno putovanje na ljetne destinacije, društvo Petrol putem prodajne mreže od 106 benzinskih postaja nudi sva goriva koja kvalitetom premašuju standarde koji vrijede na tržištu, ali i brojne druge usluge u trgovinama koje su nezamjenjiv dio ponude Petrol benzinskih postaja. Istovremeno praktične i dobro oprskbljene, trgovine nude kupcima široku paletu proizvoda, pa se tako na putu do svojih omiljenih ljetnih destinacija možete počastiti nekom ukusnom čokoladom, svježim sendvičem ili sokom.

Osim osvježavajućih i alkoholnih pića, opremite svoj auto različitom opremom i osnovnim rezervnim dijelovima za vaše vozilo, bilo da je riječ o gumama, uljima i tekućini, brisačima, žaruljama za automobile ili akumulatorima. Kako bi putovanja bilo što lakša i ugodnija, u Petrolovim Hip Shop trgovinama vas čeka bogat program praktičnih darova, delikatesnih proizvoda, kao i opreme za slobodno vrijeme.

U želji stalne nadogradnje ponude u skladu sa potrebama i željama kupaca, Petrol je uveo na svim benzinskim postajama diljem zemlje mogućnost uplate najpopularnijih domaćih igara na sreću u organizaciji Hrvatske lutrije, pa tako kupci mogu odigrati igre poput Lota 6/45, Lota 7/39, Joker, Super 7, Bingo plus, TV Bingo, Keno i Eurojackpot.

U jedinstvenoj ponudi na cestama s kojom možete uštedjeti vrijeme i izbjeći čekanje u redovima je i mogućnost plaćanja uplatnica sa 2D bar kodom na svim benzinskim postajama Petrola, pri čemu je naknada za plaćanje uplatnica 1,5 kn. U sklopu raznolike i vrhunske ponude je i kupovina karata u sustavu EVENTIM zbog koje možete bezbrižno uživati u ljetovanju s punim rezervoarom vrhunskog goriva i rezerviranim mjestom na željenom koncertu.

Petrolovi ugostiteljski objekti dobrodošla su mjesta za sve vozače i avanturiste u kojima se mogu osvježiti i počastiti ukusnim jelima prije dužih putovanja, a dok vi odmarate, Petrolovo uslužno osoblje oprati će vaš automobil u novouređenim, vrhunski opremljenim autopranicama napravljenim u suradnji s tvrtkom WashTec koja se na području sustava za autopranice nalazi na samom vrhu svijetu.

Navratite na Petrolove benzinske postaje za vrijeme vašeg putovanja i počastite se ukusnom Kavom na putu jer vam Petrol svaku šestu kavu daje gratis. Akcija vrijedi do 31.12.2017. godine ili do opoziva na svim benzinskim postajama Petrol koje prodaju Kavu na putu. Isplati se odmoriti se na Petrol benzinskim postajama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:28