Najbolje iz prirode po tvom ukusu

PODRAVKA - Zlato polje novu tjesteninu okusi, kuhanje iskusi!

 PODRAVKA

Tjestenina Zlato polje radi se od prirodnih, provjereno dobrih sastojaka u koje možete imati povjerenja, a sada su stigle i novosti u zelenoj liniji

Pužići, fusilli, penne, rezanci…. Svatko od nas ima omiljen oblik tjestenine i umak koji svaki puta iznova oduševljava obitelj, prijatelje ali i sve one s kojima obroke dijelimo putem društvenih mreža. Kad biramo tjesteninu, važno nam je da je proizvod visokokvalitetan, punog okusa i inovativnih sastojaka kako bismo mogli stvarati ukusna, ali istovremeno i atraktivna jela. Sve ovo objedinjuju novi proizvodi u već dobro poznatoj zelenoj liniji Zlato polje tjestenina.

Zlato polje heljdini rezanci

Heljdini rezanci prepoznaju se po tamnijoj boji zbog dodatka 50% heljdinog brašna, no ono najvrijednije u njima nećete vidjeti golim okom. Heljdino brašno pruža dodatne prehrambene prednosti, pa ovi heljdini rezanci imaju više bjelančevina, vitamina i minerala. A kad smo kod prednosti, i okus im je puniji od bijelih rezanaca. Ukratko, radi se o kvaliteti koju ćete lako prepoznati!

Zlato polje rezanci od pira integralni

Ovi pirovi rezanci pružaju vrlo vrijedan obrok, jer su napravljeni od 100 % integralne pirove krupice pune vitamina i minerala. Mogu se pohvaliti i visokim sadržajem vlakana, što ih svrstava u skupinu namirnica koje imaju službenu preporuku i od strane medicinske struke. Osim toga, pirovi rezanci će vas nagraditi posebnim, punim okusom. I tako nastaju obroci koje hvale svi!

Zlato polje školjke od pira integralne

Školjke od cjelovitih žitarica izrađeni su od 100% integralne krupice od pira, što sadrži veći udio vlakana, minerala i vitamina, a imaju i visok udio dijetalnih vlakana. Zbog svojeg oblika idealni su za jela s gustim umacima.

Zlato polje pužići od koprive

Dodatak koprive pretvara klasičnu tjesteninu, svjetski poznate durum pužiće, u modernu tjesteninu atraktivnog izgleda. Visokokvalitetna tjestenina ima suptilan okus i ugodan miris koprive. Kopriva u kulinarstvu ima sličnu upotrebu kao špinat ili blitva. Zbog klasične oblike pužići od kopriva mogu se pripremati na brojne načine, ali najbolje ide uz svijetle umake.

Zlato polje mini penne tricolore

Mini penne u zelenoj liniji tjestenina Zlato polje zaista su specijalni jer njihov okus je potpuno drugačiji od klasične trobojne tjestenine. Umjesto slatke paprike ili rajčice i špinata mini penne tricolore sadržavaju koprivu, bundevu i ciklu. Tako, uz šarene tjestenine, svaki obrok ili salata mogu postati još razigraniji, šareniji i atraktivniji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:44