Pogledajte finaliste natječaja i glasajte za svog favorita

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 10.10.2017. u 11:13

 

Za svoje favorite možete glasati među finalistima tri natječaja - Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo

Zagrebačka banka vas poziva da glasate za projekt koji po vama zaslužuje nagradu javnosti u natječajima programa Moj Zaba Start Zagrebačke banke.

U konkurenciji za nagradu javnosti sudjeluju svi projekti koji su ušli u finale programa Moj Zaba Start kroz koji već četvrtu godinu Zagrebačka banka potiče inovativne i tržišno utemeljene ideje. Ukupno trideset finalista odabrano je u tri različite kategorije - Poduzetništvo, Kultura i znanost te Društvo.

Za svoje favorite možete glasati od 10. listopada na stranici www.mojzabastart.hr te ih pratiti preko društvenih mreža Zagrebačke banke ili preko #MojZabaStart. Glasanje traje deset dana.

Pobjednici javnog glasanja osvojit će nagradu od 30.000 kuna, a proglašenje pobjednika održat će se krajem listopada u Zagrebu.

Detaljan opis možete pročitati klikom na projekt.

Finalisti su:

Poduzetništvo:

Kultura i znanost:

Baštinom do uspjeha, Udruga Ekomuzej Lepoglava

Draw To Drive, e ito Technology Services d.o.o.

HAI - hrvatske autentične igračke inspirirane hrvatskom kulturnom baštinom, PoVUcizakulturu udruga za projektni menadžment u kulturi

Implementacija dijagnostičke metode NOMAS u rodilišta i odjele neonatalogije, Edukacijsko rehabilitacijski fakultet ERF

Izrada scenarija stalnog postava Hrvatskog muzeja medicine i farmacije HAZU, Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti

Kampericom kroz godišnja doba, Udruga za rad s mladima Breza

MUO za djecu, Muzej za umjetnost i obrt

Projekt 'Sinj u sridu', Viteško alkarsko društvo Sinj

Razvoj mehatroničkog uređaja za rehabilitaciju pacijenata sa smanjenom funkcionalnošću gornjih ekstremiteta, Tehnički fakultet Sveučilišta u Rijeci

Smart City pokazatelji: Alat za upravljanje strateškim odlukama u velikim hrvatskim gradovima, Ekonomski institut Zagreb

 

Društvo:

 

Na natječaje u sklopu projekta Moj Zaba Start prijavljeno je ukupno 680 projekata, od čega je komisija izabrala 30 najboljih, po deset u svakoj kategoriji. Među finalistima u svakoj kategoriji komisija će izabrati po tri najbolja projekta koji će dobiti nagradu od 120.000, 100.000. i 80.000 kuna.