Poklanjamo 10 ulaznica za Zagreb Guitar Festival: Kreativni odgovor vodi te na koncerte najvećih svjetskih umjetnika

Glavni grad Hrvatske od 31. ožujka do 6. travnja postaje europsko središte glazbe i kulture. Naime, održava se peti Zagreb Guitar Festival koji će na “All Stars” koncertima okupiti najprestižnije svjetske gitariste.

Ljubitelj si kvalitetne glazbe, voliš gitaru, pokazuješ interes za kulturu i voliš romantične koncerte u društvu drage osobe?

Ok, već smo na pola puta. Ti si prava osoba za sudjelovanje u promotivnoj aktivnosti Zagreb Guitar Festivala u sklopu kojeg organizator poklanja pet puta po dvije ulaznice najkreativnijim sudionicima.

Sve što trebaš napraviti stane u jedan e-mail, ali bilo bi zgodno da si daš oduška i budeš dovoljno kreativan kako bi pobrao nagradu.

Za sudjelovanje u promotivnoj aktivnosti potrebno je na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. poslati odgovor na pitanje zbog čega baš ti zaslužuješ dvije ulaznice za Zagreb Guitar Festival te s kim želiš podijeliti taj trenutak.

U e-mailu potrebno je dodatno napisati:

  1. ime i prezime
  2. broj mobitela
  3. koncert na koji želiš ići

Tekst ne smije sadržavati više od 200 riječi, a pet najkreativnijih odgovora bit će nagrađeno s dvije ulaznice za Zagreb Guitar Festival.

Dobitnici će o svim detaljima biti obaviješteni putem e-maila s kojeg su poslali svoje odgovore ili putem mobilnog telefona najkasnije do 25.ožujka u 17 sati.

Raspored koncerata

Na prvoj tematskoj večeri Gipsy night, 31. ožujka u Kristalnoj dvorani hotela Westin nastupit će Stochelo Rosenberg i Mate Matišić. Dan kasnije svi će posjetitelji na istoj lokaciji imati priliku poslušati brazilskog gitarista Yamandu Costu na tematskoj večeri Brazilian night. Riječ je o umjetniku koji već godinama suvereno puni dvorane diljem Sjeverne i Južne Amerike, a na europsko tlo prvi put stiže baš zbog nastupa na Zagreb Guitar Festivalu, nakon čega nastavlja s turnejom na starom kontinentu. Tango night u ritmovima umjetničkog dua Bandini i Chiacchiarettana rasporedu je 2. travnja u Mimari dok će Antonio Rey nastupiti 3. travnja u Westinu kao glavna zvijezda Flamenco night-a. Classical night održava se 4. travnja u Mimari, a zvijezde večeri su čuvena braća Assad. Dan kasnije, 5. travnja, u Mimari će nastupiti Aniello Desiderio na večeri Eurostringsa, dok Festival završava 6. travnja finalom međunarodnog natjecanja i svečanom dodjelom nagrada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:38