TBNH STIŽU U ZAGREB

POKLANJAMO 5X2 ULAZNICE ZA 'THE BRAND NEW HEAVIES' Talentirani trio stiže u Zagreb i predstavlja novi album 'TBNH'!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 09.10.2019. u 14:45

 

Autentični jazz/funk/soul bend The Brand New Heavies iz Londona, održat će koncert u zagrebačkoj Tvornici 26. listopada u okviru koncertnog serijala Musicology Barcaffè Sessions predstavljajući svoj dugo čekani album.

Pioniri londonske acid jazz scene - The Brand New Heavies, svoju veliku ljubav prema funk groove-u iz sedamdesetih godina uspješno su transformirati u sofisticirani zvuk klasičnog soula i to u eri u kojoj je dominirao hip-hop. Bend su 1985. godine oformili bubnjar/klavijaturist Jan Kincaid, gitarist Simon Bartholomew i basist /klavijaturist Andrew Levy – dugogodišnji školski prijatelji iz londonskog predgrađa Ealing. Originalno su svirali instrumentalnu glazbu inspiriranu James Brown-om.

_____________________________________________________

 

_____________________________________________________

The Brand New Heavies su drugi izvođači nove sezone Musicology Barcaffè Sessions-a,  serijala kojeg je otvorila Hindi Zahra koncertom u kultnoj zagrebačkoj Tvornici.  Francusko-marokanska glazbenica, dobitnica je prestižne nagrade “Constantin” i “Victoires de la Musique”.  Ova samouka multiinstrumentalistica i kantautorica, sve je glazbene utjecaje i životna iskustva spojila u jedinstvenu i autentičnu glazbenu kreaciju te je nedavno izdala album “Homeland” koji je rasprodan u više od sto tisuća primjeraka širom svijeta.

Domaćini Preparty-ja i Afterparty-ja velikog zagrebačkog koncerta “The Brand New Heaviesa” su poznati hrvatski DJ-jevi Ilija Rudman i Phat Philie.

 

Ulaznice za koncert možete pronaći i na Entrio prodajnim mjestima.