NAGRADNI NATJEČAJ

Provjerite jeste li dobitnik WELOEVESOUND FESTIVAL ulaznica!

 

Otvorenje ljetne sezone u Zagrebu, a ujedno i treće izdanje open air #WELOVESOUND festivala održat će se u subotu, 1. lipnja 2019. godine na Velikom jarunskom jezeru, pored skate parka, s početkom u 16h i trajat će do 5h ujutro nakon čega slijedi sad već tradicionalni, afterparty.

Nakon zvijezda poput Ricarda Villalobosa, The Martinez Brothers, Loco Dicea, Chris Liebinga, Enza Siraguse, Timo Maasa i tINI, da nabrojimo samo par, Sonusov zagrebački festival ugostit će opet imena svjetskog glasa.

Ovogodišnji bogati program čine trenutno najpopularniji američki DJ – Seth Troxler, članica Perlon obitelji i jedna od najtalentiranijih ženskih DJica na sceni – Sonja Moonear, predstavnik francuske house scene i član renomiranog trojca Apollonia – Dyed Soundorom, jedan je od osnivača svjetski poznate glazbene etikete “Visionquest” - Shaun Reeves, rezident “Circoloco” i “Paradise” večeri u klubu DC10 na Ibizi - Luca Cazal te mlada nada hrvatske scene poznata daleko izvan granica države – Andrea Ljekaj.

Early bird ulaznice su rasprodane dok su trenutno u prodaji regularne ulaznice po cijeni od 200 kuna. Ulaznice će dan prije festivala i na ulazu iznositi 300 kuna. Ulaznice koje uključuju open air i afterparty, dostupne su u prodaji putem Entrio i TISAK MEDIA prodajnih mjesta, a online putem službene web stranice festival https://we-love-sound.com/tickets/, a Jutarnji list nagrađuje 5 sretnih dobitnika sa dvije ulaznice.

Prijaviti se možete ovdje:

Festival #WELOVESOUND održava se treću godinu zaredom u suradnji s Gradom Zagrebom i TZ Grada Zagreba. #WELOVESOUND organizira iskusna ekipa koja stoji iza Sonus festivala, treću godinu zaredom proglašen najboljim festivalom u Hrvatskoj.

Za više informacija, pratite #WELOVESOUND festival na društvenim mrežama: Facebook I Instagram

Dobiitnici su:

Karlo Matić

Irena Kesić

Kristiijan Podobnik

Anja Tolić

Lovro Poljak

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:59