Police X Lewis Hamilton: Tri nova modela iz nove Capsula kolekcije

Kompletna kolekcija naočala, proizvedena u suradnji s Lewisom, biti će službeno predstavljena u rujnu

Kolekcija naočala koju potpisuje Police i peterostruki svjetski prvak Formule 1™, Lewis Hamilton, za sljedeću ljetnu sezonu predstavljaju tri potpuno nova stila. Nakon objave važnog ugovora o sponzorstvu s Mercedes-AMG Petronas Motorsportom, u velikom isčekivanju predstavljanja cijele capsule kolekcije najavljene za rujan, Police je odlučio predstaviti tri stila za Britanski Grand Prix 2019. u Silverstone-u, gdje će se Lewis utrkivati na svom terenu.

SPLA28 – Lewis 07

Stil maske čije su linije i materijali inspirirani svijetom sporta, obogaćena modnim detaljima i dekoracijama. Meki gumeni okvir i most jamče maksimalnu udobnost i savršeno pristajanje. Metalna konstrukcija vidljiva je uz gornju traku. Na leći, ispod Police-ovog otisnut je Panther logo Lewisa Hamiltona. Vrhovi ručkica izrađeni su od hipoalergenog titana.

Model je dostupan u 8 različitih boja.

Maloprodajna cijena: 1.570,00 kn

SPLA24 – Lewis 03

Stil s okruglim prednjim dijelom i dvostrukim metalnim mostom. Ručkice su ukrašene urezanim linijama i Panther logom Lewisa Hamiltona. Vrhovi ručkica izrađeni od bio-acetata s titanskim umetcima.

Model je dostupan u 4 različite boje.

Maloprodajna cijena: 1.270,00 kn

SPLA25 – Lewis 04

Modelni model s dvostrukim mostom i geometrijskim šesterokutnim prednjim dijelom. Ručkice su ukrašene urezanim linijama i Panther logom Lewisa Hamiltona. Vrhovi ručkica izrađeni su od bio-acetata s titanskim umetcima.

Model je dostupan u 4 različite boje.

Maloprodajna cijena: 1.270,00 kn

Ovu ekskluzivnu capsule kolekciju od ukupno 10 stilova, dizajnirao je Police u suradnji s Lewisom - pravom ikonom, ne samo F1™ nego i svijeta mode. Lewis, koji koristi naočale kao jedan od svojih prepoznatljivih stilskih dodataka, unio je jedinstvenu viziju u proces dizajniranja.

Prva tri stila kolekcije Police x Lewis Hamilton bit će u prodaji putem Yoox online platforme od 12. srpnja.

Linker
17. travanj 2024 03:03