MAGICAL BOOK LAB

Poput magične škrinje s blagom ispod božićne jelke

Bliži se vrijeme kada pahulje kruže nebom, a našim glavama kruže brige kako pronaći unikatan poklon kojim ćemo pokazati najdražima koliko nam znače. Poklon koji je poseban i iskren, topao i pun iznenađenja, zabavan i romantičan… Postoji li uopće takav?
 promo

Čarobnjaci iz Magical Book Laba vole reći da postoji. Da su za vas kreirali personaliziran i originalan poklon koji mami osmijehe, širi ljubav i pruža sreću. I da jedva čekaju njegovu tajnu podijeliti s vama.

Svijet sretnih stranica

Magical Book Lab pravi je mali laboratorij za stvaranje čarobnih multimedijalnih knjiga. To je svijet sretnih stranica unutar čijih korica unosite svoje priče i čuvate svoje uspomene. A onda uz dodatak čarobnog praha, nastaju personalizirani bookovi i rokovnici kao jedini uistinu srcem ispričan dar.

promo

Nekoliko godina iskustva i osluškivanja blagdanskih želja pomogli su u stvaranju prave čarolije uspomena unutar magičnih korica. Zato već ovih blagdana možete kreirati Love Book koji će osvojiti nečije srce, Baby Book koji čuva najvažnije trenutke odrastanja vaše mrvice i neprocjenjiv je poklon za bake i djedove ili možda Personaliziranu Radosnicu za ponosne nove roditelje. Napravite spomenar prijateljstva i nasmijte svoje prijatelje do suza fotografijama iz djetinjstva. Ili osvojite suprugu kreiranjem Travel Booka s vašeg najdražeg putovanja. I tu priča tek počinje…

Baš po vašoj želji

Uspomene su naše blago. Vesele nas, tješe, pričaju priče i prisjećaju na trenutke koji nam toliko znače. One su naš način da zaustavimo vrijeme i čuvamo ga na sigurnom. Svatko od nas ima svoje omiljene i želi ih sačuvati na svoj poseban način.

Zato će čarobnjaci za vas kreirati knjigu baš po vašoj želji. U nju će unijeti vaše najdraže fotografije, pjesme ili citate, kao i mjesta za poljupce, poruke i buduće uspomene. Knjigama će i udahnuti život, te ih rasplesati i raspjevati vašim video zapisima putem QR kodova. A za one koji žele svoju priču ispričati sami, dostupni su i prazni albumi personaliziranih korica koje uređujete samostalno svojim posebnim detaljima. Izraditi će ilustracije svih članova obitelji ispod božićnog drvca s pripadajućim imenima i čestitkom kao i mnoge druge čarolije po dogovoru. Bit će to najoriginalniji poklon koji čarolija može stvoriti!

promo

Čarolija personaliziranog poklona

Iz magičnog laboratorija nikad nisu izašle dvije iste knjige. Unutrašnjost priča samo vašu priču, ali sada to mogu i magične korice. Upakirajte svoje uspomene u sedefno bijele ili srebrne korice tvrdog uveza prekrasnog blagdanskog sjaja i premium izgleda. U ponudi su i posebne mekane baršunaste korice dostupne u širokoj paleti boja. Možda se radije odlučite za korice presvučene knjigoveškim tkaninama toplih tonova ispunjenih šljokicama za posebnu čar. Ili za nevjerojatne korice koje svijetle u mraku i jedini su takav proizvod u Hrvatskoj?!

Svaki odabir čarobnjaci će nagraditi posebnim iznenađenjem - jer ipak je vrijeme darivanja! Na vaše će korice staviti natpis po vašoj želji u tehnici reljefnog tiska 3D printa.

Zato si ove godine dopustite biti drugačiji… budite posebni jer mašta nema granica. Poklonite originalan dar koji poklanja osjećaje.

promo

Čak i za planiranje obaveza

A što pokloniti kolegi ili poslovnim suradnicima? Magical Book Lab ima čarobni recept i za njih. Uljepšajte im planiranje svakodnevnih obveza upisivanjem svih važnih detalja u njihov novi personalizirani rokovnikelegantnih sjajnih korica tvrdog uveza u širokoj paleti boja. Dodajte natpis po želji, mašnu, osmijeh i volji! Poslovni uspjeh zagarantiran!

promo

Poklon koji se pamti

Sanjajte, jer snovi su začin života. Vodite se srcem, jer ono nikad ne griješi. Uhvatite sretne trenutke i čvrsto ih čuvajte. Uspomenama zaustavite vrijeme. Fotografijama obojite stranice. Riječima probudite osmijehe. Otputujte vremeplovom osjećaja koji život čine posebnim.I ponosno uživajte u kreiranom originalnom, personaliziranom i definitivno posebnom poklonu koji se dugo pamti.

Saznajte više o MagicalBook Labu i čarobnim multimedijalnim knjigama, rokovnicima ili personaliziranim radosnicama na web stranici www.magicbooklab.com ili društvenim mrežama Magical Book Laba (Facebook i Instagram)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:12