Poslujte pametno – s pravim informacijama

PD: Prava informacija zlata vrijedi – može vam uštedjeti vrijeme, trud, energiju i potencijalno problematične poslovne partnere i klijente. Zato je danas iznimno jednostavno poslovati uz usluge koje omogućuje Digitalna komora – posve su besplatne i daju informaciju koju trebate, kada je trebate
 HGK

Koliko vam se puta dogodilo da ne možete naplatiti potraživanje? Ili da ste energiju uložili u razvoj proizvoda za koji možda ne postoji niša? Ili da možda uopće niste znali kako otvoriti posebnu nišu za razvoj svoje ideje? A što je tek s izvorima financiranja te potencijalnim sajmovima na kojima možete predstaviti svoj proizvod? Česte izmjene propisa i zakona da ne spominjemo – trebali bismo vjerojatno imati stalno zaposlenu osobu u tvrtci koja će pratiti samo izmjene i usklađivanja propisa, odredbi, zakona…

Upravo smo zato napravili Digitalnu komoru: vaš digitalni vodič kroz poslovne informacije koje više ne morate plaćati. Sve članice Hrvatske gospodarske komore – nakon registracije – poslovnim informacijama mogu pristupati posve besplatno, kad god im zatrebaju.

Što Digitalna komora nudi svojim članovima? Čitav niz korisnih i potrebnih usluga. Možete, na primjer, otkriti kako posluje vaša konkurencija. Možete zaviriti u njihove financijske izvještaje i provjeriti gdje ste u odnosu na njih: s obzirom na prihod, dobit, rokove plaćanja, imovinu, broj zaposlenih… Možete provjeriti i svoje potencijalne poslovne partnere i saznati kako posluju, koliko im je poslovanje stabilno, gdje su im slabe točke, koliko redovito plaćaju svoje dobavljače… A možete i samo znatiželjno pregledati s kojim je sve poslovnim subjektima određena osoba povezana – te kako ti subjekti posluju.

Nakon registracije, možete vidjeti neke od dostupnih financijskih instrumenata koji su vam na raspolaganju: to su neki aktivni projekti na koje se možete prijaviti, a s vremenom će se ovdje naći i dostupni financijski instrumenti i potpore na koje možete aplicirati.

Tvrtke na početku svojeg razvojnog puta mogu dobiti sve informacije o razvoju poslovanja, pravnim i financijskim aspektima i dostupnoj infrastrukturi – što uvelike olakšava početak poslovanja. A onim iskusnima tu su na raspolaganju edukacije – korisni alati za razvoj poslovanja i unaprjeđenje procesa, neovisno o tome jeste li mali i na početku, ili velika tvrtka s razvijenim poslovnim modelom.

Do kraja godine dolaze i nove usluge koje će zaokružiti portfelj usluga koje Digitalna komora osigurava svojim članicama i koje vam pomažu da kroz nemirne poduzetničke vode plovite sigurno i stabilno. Na posljetku, jedini pravi jamac sigurnosti je pravodobna i točna informacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:55