Povećajte vjerojatnost prodaje nekretnina uz ove savjete stručnjaka

Zbog povoljnijeg stanja na hrvatskom tržištu nekretnina, velik broj ljudi odlučuje se na prodaju kuće, stana ili vikendice. No, iako je potražnja za nekretninama dosta velika, mnogi vlasnici griješe u pristupu u prodaji.

Stručnjaci ističu kako je vrlo bitno dobro se informirati o mogućnostima i realnim cijenama na današnjem tržištu, ali i pratiti želje kupaca koji sve više 'preuzimaju stvari u svoje ruke' i sami kreću u potragu za željenom nekretninom. Zbog digitalnog doba, potraga za nekretninom nikad nije bila lakša i dostupnija te tako sve veću pažnju kupaca dobivaju portali za kupoprodaju nekretnina. No, iako postavljanje oglasa na portalima za nekretnine povećava vjerojatnost prodaje nekretnine, valja pripaziti gdje se oglašava.

Prema iskustvu stručnjaka za kupoprodaju nekretnina, najveću vjerojatnost prodaje donose isključivo specijalizirani portali za kupoprodaju nekretnina. Tim stručnjaka iz ovlaštene agencije za posredovanje u prometu nekretnina Emporia d.o.o. čije je središte u Zadru, iz tog razloga već duže vrijeme surađuju sa specijaliziranim portalom za nekretnine Prvi Kvadrat: „Surađujemo s Prvim Kvadratom jer postaje jedan od relevantnijih oglasnih portala za nekretnine u Hrvatskoj. Njihovu odličnu web prezentaciju smatramo najvećim benefitom. Osim toga, aktivni su na društvenim mrežama, dijele i ističu oglase, redovito rade promocije i objavljuju članke o relevantnim temama za kupoprodaju nekretnina. Ono što je korisnicima vrlo bitno jest to što je pregledan i vrlo jednostavan za upravljanje oglasima“, izjavili su gđa. Katačić i stručni tim Emporia nekretnina.

promo

Važnost specijaliziranosti portala kod prodaje nekretnina, ističu i iz tvrtke Atlas nekretnine d.o.o. koja posluje na području Istre i Kvarnera, Primorsko-goranske županije, Sjeverne Dalmacije te Grada Zagreba i Zagrebačke županije: „Uvidjevši priliku oglašavanja na portalu koji u posljednje vrijeme vrlo dobro kotira na tržištu nekretnina te za nas ne iziskuje dodatne financijske izdatke, odlučili smo se na suradnju sa specijaliziranim portalom Prvi Kvadrat. Uz jednostavan unos nekretnina te detaljnu specifikaciju istih, istaknuli bi odličnu preglednost oglasa na portalu. Aktivniji pristup oglašavanju s naše strane, rezultirao je pozitivnim povratnim informacijama te većim brojem upita potencijalnih klijenata“, izjavila je gđa. Martinec iz Atlas nekretnina.

Detaljnu ponudu nekretnina diljem Hrvatske, svi zainteresirani mogu pogledati na specijaliziranom portalu za nekretnine Prvi Kvadrat, a novosti iz svijeta nekretnina mogu se saznati i na njihovom Facebooku, Instagramu ili Blogu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:10