Poznate influencerice s dobrim navikama

 
 Limona

Ljeto! Voljeli ga ili ne, mnogima je ovo ipak najdraže doba godine. Jasno je zašto - godišnji odmori, sezonsko voće i povrće, druženja uz more, boravak na terasi, ležaljke i limunada… Svi ovi trenuci objedinjuju esenciju života koju bismo trebali prakticirati svaki dan, a ne samo u kratkim periodima ljeta. Uzeti „minutu za sebe“ i održavati tijelo hidriranim izuzetno je važno za naše psihičko i fizičko zdravlje.

Dajana Civadelić, blogerica koja plijeni svojom jednostavnošću i otvorenim pristupom životu te Sonja Dvornik, fotografkinja i inspicijentica splitskog HNK, odavno su shvatile recept za sreću – male stvari, svaki dan!

Dajana Civadelić sa suprugom uživa u ljetu / Limona
Dajana Civadelić sa suprugom uživa u ljetu

Limunada koju ste ranije pripremili ili Limona, mediteranska limunada s limetom, mentom, bazgom ili đumbirom i medom, izvrstan su podsjetnik na kratke predahe tijekom dana. O blagodatima limuna ne treba puno pisati. Vitamin C, minerali, njegujuća svojstva na probavni sustav i sniženje krvnog tlaka samo su neki od benefita.

Sonja Dvornik u svom rodnom Splitu / Limona

Boca puna Mediterana, kako drugim imenom zovu Limonu, dolazi u gaziranim i negaziranim varijantama. Blago gazirane Limona Original i Limona Mint (menta) te negazirane Limona Elder (bazga) i Limona Ginger & Honey (đumbir i med) na trenutak će vas podsjetiti – život je lijep, a vi zaslužujete svoju minutu za sebe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:14