Pravo je vrijeme za preuređenje vašeg interijera i eksterijera

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 07.05.2018. u 15:17

Razmišljate kako preurediti vaš interijer i eksterijer, u dilemi ste koji dizajn i izgled izabrati?

 

Prilagodljive u gradnji nudeći mnoštvo najfinijih nijansi boja, formata i inovativnih površina, pločice bordure i dekoracije čine osnovu oblikovanja vaših dnevnih, kuhinjskih, kupaonskih ili vanjskih prostora. Svijet pločica  salona keramike Frida Mijić, u ponudi ima kolekcije pločica za sve namjene poznatih talijanskih i španjolskih proizvođača sa svojim standardnim serijama, kao i ekskluzivnim asortimanom. Osim pločica za unutarnje i vanjsko oblaganje možemo vam ponuditi i preporučiti materijal za pripremu i polaganje pločica.

promo
 

Ako još niste sigurni u željeni izgled vašeg prostora, ljubazno osoblje salona keramike Frida Mijić će vam rado pomoći te ponuditi par savjeta za uređenje vašeg prostora. Nudimo izradu 3D projekcije kako bi si mogli predočiti izgled vašeg budućeg prostora.

Dosadilo vam je vrijeme provoditi u zatvorenom prostoru? Dolaskom toplih dana upustite se u uređenjem vašeg vrta i okućnice koji pridonosi osobnosti vašeg vanjskog prostora koji možete ugodno iskoristiti u druženju s obitelji i prijateljima. U ponudi imamo veliki izbor betonskih ploča i opločnika od poznatih domaćih i stranih proizvođača.

Ako niste sigurni u vašu toplinsku izolaciju te želite pridonijeti toplini vašeg doma idealno rješenje za vaše potrebe su toplinske izolacije koje pridonose efikasnosti vašeg doma. U našoj ponudi možete pronaći fasadne sisteme od renomiranih proizvođača koji nude visokokvalitetne sustave s velikim izborom postojanih nijansi za fasadne površine.

 

Za više informacija posjetite nas u našem izložbenom prostoru ili posjetite našu stranicu

www.frida-mijic.hr