Pretraživanje nekretnina i postavljanje oglasa nikada nije bilo lakše zahvaljujući specijaliziranom portalu PRVI KVADRAT

Svi koji su barem jednom tražili stan, prodavali vlastitu nekretninu ili tek započinju potragu za idealnim domom, znaju sve o tome koliko je važno da postavljanje oglasa za prodaju nekretnine te samo pretraživanje nekretnina na oglasnicima po zadanim kategorijama bude jasno, brzo i precizno.

Upravo je iz tog razloga specijalizirani oglasnik za nekretnine Prvi Kvadrat, objavio tutorijal koji će korisnicima portala pojasniti, korak po korak, sve mogućnosti pretraživanja ponude nekretnina, ali i pokazati benefite postavljanja oglasa na portalu. Do potrebnih informacija moguće je doći u samo par klikova mišem, a osim toga video tutorijal namijenjen je i onima kojima je internetsko pretraživanje nekretnina jednostavno prekomplicirano. Video tutorijal je moguće pogledati ovdje:

Tutorijal daje upute za svaki korak kako bi svaki korisnik maksimalno iskoristio prednosti koje nudi portal. Od filtriranja oglasa prema kvadraturi nekretnina, cijeni ili lokaciji, Prvi Kvadrat nudi čak 16 dodatnih filtera čime je potraga za idealnim domom maksimalno pojednostavljena i brža. Novost u odnosu na ostale portale za nekretnine je i alat „Poligon“, koji nudi precizno određivanje područja pretrage prema osobnim željama korisnika te geolokacija koja će svaku nekretninu točno pozicionirati na karti Hrvatske.

Osim tutorijala, moguće je pogledati i kratki video o dodatnim benefitima koje donosi ovaj specijalizirani oglasnik za nekretnine. Osim što Prvi Kvadrat jedini nudi interaktivnu kartu, predaja oglasa je iznimno jednostavna, a korisnicima su na usluzi inovativni alati i za oglašavanje i za pretraživanje nekretnina. Video je moguće pogledati ovdje:

Cjelokupnu ponudu nekretnina, moguće je pogledati na njihovoj službenoj web stranici www.prvikvadrat.hr koja je prilagođena ne samo stručnjacima u području poslovanja s nekretninama, nego i svima onima koji žele kupiti ili unajmiti novi dom, poslovni prostor ili kuću za odmor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:43