Prijave za Vip Adria Ligu otvorene

 

ESPORT NATJECANJU SE VEĆ PRIDRUŽILO ŠEST POZVANIH RENOMIRANIH MOMČADI

Liga starta nakon četiri kruga online kvalifikacija koje se odvijaju od 19. kolovoza do 9. rujna, a veliko LAN finale natjecanja u planetarno popularnim naslovima Counter Strike: Global Offensive i League of Legends održat će se na Reboot InfoGameru krajem studenog

Prijave za sudjelovanje u prvom ciklusu kvalifikacija Vip Adria Lige otvorene su do 19. kolovoza, a svi regionalni timovi koji se žele natjecati u Counter Strike: Global Offensive ili League of Legends mogu ispuniti prijave na službenim stranicama Lige. - Binary Dragons, Resistance, Squared, RuR, x25 i ASUS ROG ELITE imena su ponajboljih timova iz regije za koje se već zna da će sudjelovati u Vip Adria Ligi. Ove subote 5. kolovoza saznat ćemo imena zadnja dva pozvana tima.

Liga počinje odmah nakon što završe četiri kruga online kvalifikacija, a trajat će sve do velikog LAN finala na Reboot InfoGameru koji je na rasporedu krajem studenog. Svaki ciklus kvalifikacija omogućit će jednom timu ulazak u Ligu što znači da svi poraženi timovi iz prvog ciklusa kvalifikacija mogu sudjelovati u sljedećim ciklusima zaključno s 9.rujna kada ćemo saznati zadnje timove koji će osigurati nastup u prvom velikom regionalnom esport projektu.

„Zadovoljni smo kako se cijela priča razvija. Vip Adria Ligi priključili su se timovi koji su se nametnuli svojom profesionalnošću i rezultatima. Sada dolazi onaj zabavni dio kad kroz kvalifikacije pružamo priliku baš svim timovima da izbore svoje mjesto u Ligi i osiguraju si nastup protiv najboljih timova regije. Kroz samu Ligu i tih dva mjeseca dok ne saznamo imena najboljih CS:GO i LoL timova svi ljubitelji esporta i gaminga imat će priliku uživati u vrhunskom regionalnom esportu i sadržaju na našem jeziku. Kroz cijelo vrijeme trajanja Lige aktivno ćemo raditi na promoviranju i napretku esporta i razvoju talenata s ovog prostora kojeg neosporno ima“, poručio je Vipnetov direktor marketinga, Lordan Kondić.

Za sudjelovanje u Vip Adria Ligi mogu se prijaviti sve momčadi iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije, a dobna granica za ulazak je 16 godina. Također, valja napomenuti kako svaki tim može imati jednog igrača koji nije iz zemalja regije.

Podsjetimo, Vipnet i ESL, najveća svjetska kompanija za esport, potpisali su u svibnju ove godine višegodišnji ugovor o strateškom partnerstvu i najavili pokretanje regionalne esport lige Vip Adria League powered by ESL. Osim toga, Vipnet je u svoju ponudu uključio ESPORTV, prvi televizijski kanal na svijetu koji je u potpunosti posvećen esportu, a svi zaljubljenici u gaming putem ovog kanala na raspolaganju imaju više od 1000 gaming sati akcije s najvažnijih globalnih profesionalnih esport turnira i najatraktivnijih liga kroz godinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:48