NAJBOLJE ZA VAŠ DOM

PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA! Ove vrhunske proizvode svi žele imati, pa zašto ne biste i vi ugrabili ovu dobru priliku već danas?

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 12.06.2019. u 13:04

 

Kako bi što ugodnije podnijela nagle promjene temperatura i sve jačih ljetnih vrućina, većina modernih kućanstava danas ima ili planira nabaviti klima-uređaj. Također, svatko od nas ima neke svoje individualne želje po pitanju savršene temperature,  dizajna, performansi, naprednih postavki ili mogućnosti upravljanja, a naravno i budžeta kojim to planiramo riješiti. Oni temeljitiji razmišljaju i o tome ima li njihov odabir klima-uređaja pozitivan utjecaj na okoliš, koliko energije troši i kako odjednom riješiti klimatizaciju više prostorija svoje kuće, stana ili poslovnog prostora.

 

Jedinstveni odgovor na sve ove zahtjeve nije baš lako pronaći, no japanski proizvođač Daikin nudi mogućnost rješenja čak i onim najzahtjevnijima. Tijekom svojih 95 godina, tvrtka Daikin je prepoznata na tržištu kao proizvođač visokokvalitetnih klimatizacijskih uređaja. Prilikom razvoja proizvoda, vizija tvrtke je biti prvi u tehnološkim inovacijama, posvećenosti očuvanju okoliša kao i prepoznavanju potreba korisnika.

 

Klima stvorena baš za vas

Daikin raspolaže vrlo velikom paletom kućnih klimatizacijskih uređaja i ima rješenje za gotovo svako pitanje i potrebu. Dodatna prednost koju Daikin trenutno nudi putem svojih prodajno-servisnih partnera je akcijska ponuda na multi split sustave.

Osim uštede od 12% na vanjskim multisplit jedinicama, prednost sustava je i u tome što koristi najnoviju radnu tvar R32 koja povećava energetsku učinkovitost, snižava troškove i značajno doprinosi zaštiti okoliša. Ugradnjom ovih vanjskih jedinica omogućeno je pouzdano grijanje i hlađenje u svim klimatskim zonama u Hrvatskoj tijekom cijele godine, a uz opciju noćnog rada i velike dostupne duljine instalacija, vanjska jedinica postaje nečujna i „nevidljiva“.

 

Dakle, kako god izgledao vaš idealan klima uređaj, Daikin nudi kvalitetno i pouzdano rješenje.  Ako se odlučite za multi-split sustav i više unutarnjih jedinica, izbor je velik, a svakako će dodatna prednost biti i lijepa ušteda od 12% na vanjskim jedinicama. Više informacija potražite na www.daikin.hr i uživajte u cjelogodišnjem komforu kojeg pruža vrhunski japanski proizvođač već od 3.938 kn.