Probudi svoj stil i iskroji ga sama!

 

Koliko puta ti se dogodila situacija da si obišla sve trgovine i shopping centre, a nisi uspjela pronaći željeni pulover, haljinu, kaput ili neki drugi komad odjeće? Točno onakav komad kakav si si poželjela jednostavan, ali s efektnim detaljem. Razmišljala si i da ga odneseš u krojački salon, ali previše si skeptična da će i nakon svog uloženog truda ispasti točno baš onakav kakav si željela.

Unikatne stvari koje možeš kupiti putem interneta od malih obrta koji se bave šivanjem su preslatke, ali opet za tvoj budžet preskupe. Ono što te dijeli od najdraže kreacije su dobra šivaća mašina, puno volje i truda i mali tečaj šivanja. Šivanje je vrlo jednostavno i svatko može naučiti šivati. Ako si apsolutni početnik svakako trebaš krenuti s jednostavnijim projektima. Iako tečaji šivanja više nisu toliko popularni i pitanje ako postoji u tvome gradu, ono što ti svakako može pomoći je internet. Na internetu možeš pronaći veliki broj videa ili članaka koji pomažu i vode te kroz proces prvih koraka šivanja. Ne bacaj svoju staru odjeću koje više ne nosiš već je koristi za svoje prve eksperimente. Jednostavniji projekti s kojima možeš započeti su jastučnice, zavjese, pregače, kraćenje hlača i sve što zahtijeva jednostavne ravne šavove i porubljivanje. Nakon što svladaš ovakve jednostavne projekte možeš se baciti na zahtjevnije projekte poput haljina, tunika, kaputa i ostalih odjevnih komada. Osim odjeće možeš izrađivati i svakakve sitnice koje mogu biti odlična dekoracija za dom poput ukrasnih jastuka. Tvoje vrijedne ruke mogu sašiti sve što poželiš, naravno nitko se nije rodio s vještinom šivanja već ju je razvio marljivo vježbajući.

Šivanjem možeš razviti prekrasan hobi koji će postati tvoja nova najdraža psihoterapija, gdje ćeš zaboraviti na sve brige i probleme i prepustiti se mašti. Moći ćeš uštedjeti novac jer ćeš samostalno moći popravljati odjeću ili je izrađivati, a tko zna možda i krene tvoja samostalna karijera kao profesionalnog krojača što ti može donijeti i zaradu.

Prije samog početka šivanja vrlo je važno odabrati kvalitetan i odgovarajući šivaći stroj na kojem ćeš šivati. Kako na tržištu postoji veliki broj šivaćih mašina važno je da odabereš jednostavniji model ako si početnik, a opet dovoljno prilagodljiv i napredan da na njemu možeš šivati i kad ćeš krenuti šivati ozbiljnije materijale. Šivaće mašine Singer koje koriste mame i bake i dalje su najbolji odabir. Zbog svoje dugogodišnje tradicije koja traje preko 165 godina i kvalitete sa Singer šivaćom mašinom ne možeš pogriješiti.


Idealni modeli za početnike koji su jednostavni za rukovanje, a dovoljno dobri i za zahtjevnije šivanje su: SINGER SIMPLE 3210 i SINGER TRADITION 2259. Ova dva modela oduševit će te na samom početku, jer je postavljanje konca i izbor boda tako jednostavno da će početno postavljanje biti završeno u trenu. Model SIMPLE 3210 ima 10 programa šivanja, dok TRADITION ima čak 19 programa šivanja. Možeš koristi različite programe šivanja za različite projekte i materijale, također uz šivaću mašinu dobivaš i sav potreban pribor. Oba modela imaju podesivu duljinu boda, 4 snap-on pritisne stopice, čvrstu metalnu konstrukciju, slobodnu ruku sa spremnikom, automatsko namotavanje konca na kalem, podesivu zategnutost i iznimno visoko podizanje pritisne stopice. TRADITION 2259 model uključuje i 4-programa za šivanje rupa za gumbe, četverodijelni sustav transportnih zubaca i prenosiv je. Tako da možeš uživati u stvaranju novih kreacija bilo kada i bilo gdje.

Malo je potrebno da se zaljubiš u šivanje. Osim što su funkcionalni, jednostavni i neodoljivi modeli SINGER SIMPLE 3210 i SINGER TRADITION 2259 od 1.10. do 31.12.2018. ili do isteka zalihe, možeš pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 1.599,00 kn (model SIMPLE 3210) i 1.899,00 kn (model TRADITION 2259). Ne propustite jedinstvenu priliku i kupite sada Singer šivaču mašinu kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Emmezeta, PEVEC, Elipso, SINGER Hrvatska, eKupi, Harvey Normann. Dodatne informacije o proizvodu i akciji nalaze se ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:59