Pronađi svoj omiljeni Podravka čaj

 

Čaj - taj omiljeni, topao napitak ispunjava početak i kraj svakog dana. Često zaboravljamo, ali za osjećaj ugode koji čaj pruža treba nam samo par minuta. Odaberite omiljeni okus, dodajte ga u vruću vodu i kroz koju minutu vaš će ured ili dom biti ispunjeni bogatom aromom.

Podravka čajevi pružaju vam utjehu, veselje, ali i ostale benefite kao što je neophodna hidratizacija. Svaka nova kombinacija mirisnog voća i blagotvornog bilja omogućuje vam da svoj izbor čaja prilagodite svakom trenutku, ali i svojoj osobnosti.

Miris čaja, miris tvoje osobnosti

Kako bismo vaš ritual pretvorili u pravu avanturu otkrivanja bogatih okusa i mirisa, s posebnom smo pažnjom osmislili aroma omotač. On omogućuje svakoj filtar vrećici da svoju jedinstvenu, punu aromu oslobodi tek kad dotakne vodu i vašu najdražu šalicu.

Aroma omotač učinit će doživljaj ispijanja Podravka čajeva još boljim. Znamo da volite čaj jer vam život oboji okusima i mirisima, no koji su čajevi stvoreni baš za vas? Riješite test u nastavku i otkrijte koji čajevi odgovaraju vašem životnom stilu!

Ritual opuštanja u hladnim danima

Osim neponovljivog užitka koji nam donosi sam ritual ispijanja, čajevi imaju i iznimno pozitivan učinak na naše tijelo. Dobro znanom plodu šipka dodali smo čak pet vrsta fino mljevenih ljekovitih biljaka i stvorili karakterističnu, opojnu aromu Planinskog čaja.

Pripremite ga najmilijima ili samo sebi, čistog ili uz žličicu domaćeg meda i limuna te poslužite uz doručak ili prije počinka. Kako god u njemu uživali, sasvim je sigurno da će vas već prvi gutljaj okrijepiti, zagrijati iznutra, ali i blagotvorno djelovati na vašu probavu!

Miris zime u svakoj vrećici čaja

Jeste li primijetili kako uz hladne mjesece vežemo najviše mirisnih uspomena? Zimu tako ispunjavamo upečatljivim mirisima cimeta, klinčića, đumbira i limuna, od kojih pripremamo razna primamljiva jela i slastice. A užitak koji donosi ispijanje čaja u krugu obitelji i prijatelja ima posebno mjesto u našim srcima.

Ako uživate u đumbiru, ali i otkrivanju novih kombinacija okusa, ove zime obiteljske trenutke ispunite upečatljivom aromom Vrućeg đumbira s limunom. Mješavinu biljnog čaja prigodno smo obogatili limunom i đumbirom, ali i nizom B vitamina koji jačaju imunitet i bude energiju.

Ne propustite riješiti naš kviz i uživati u novim Podravka čajevima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:22