Prosinac u Puli - mjesec zabave, provoda i veselja za sve uzraste

200 programa // 50 lokacija // 85 dječjih i 75 glazbenih programa

Prije uvođenja Puljana i njihovih gostiju u 2018. godinu uz vatromet i Prljavo kazalište, Pulu očekuje čitav mjesec ispunjen glazbom, predstavama, klizanjem, radionicama, posebnim programima za djecu uz raskošne dekoracije i prigodne blagdanske ponude. Manifestacija „Prosinac u Puli – Dicembre in città“ donosi na 50 gradskih lokacija više od 200 raznovrsnih programa namijenjenih svim uzrastima uz obavezni predznak zabave za sve posjetitelje.

Pula će svoje svjetleće ruho odjenuti najsjajnijim ukrasima, od kojih centralno mjesto zauzima metamorfoza glavnog gradskog šetališta u Čarobnu šumu u kojoj će najmlađi uživati uz Djeda i Baku Mraz, vilenjake, štrumpfove, mađioničare, dnevnim pjevnim i plesnim programima samo za njih.

Dnevni koncerti raznih žanrova održati će se na Gradskoj tržnici u jutarnjim terminima, dok su za večernju ponudu zaduženi rock-vikendi na Rocktarati, a supkulturnu ponudu nadopuniti će Seasplash platforma. Pulapromet je za programe u centru osigurao besplatan prijevoz od 17:00 do 00:00 svakog dana svim korisnicima gradskih linija koje vode do Giardina, a radi nesmetanog odvijanja programa i sigurnosti ključne prometnice (Laginjina i Giardini) bit će zatvorene za osobne automobile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:55