Proslava 100. godina KitchenAid branda i predstavljanje jubilarne kolekcije “QUEEN OF HEARTS”

 

Tvrtka C. DUISBERG GMBH & CO KG, regionalni distributer za KitchenAid brand je u Zagrebu, u hotelu Antunović, održala proslavu 100-godina američkog branda KitchenAid, te predstavila novu, jubilarnu kolekciju malih kuhinjskih aparata “Queen of hearts”.

Na jubilarnoj proslavi koja se slavi jednom u stoljeću, KitchenAid je prezentirao svoju 100. godišnju tradiciju i povijest, višenamjenski napoznatiji KitchenAid samostojeći mikser, te zdrave trendove pripreme hrane na malim kuhinjskim aparatima, poput blendera i procesora hrane. Kao najvažniji dio prezentacije bilo je predstavljanje slavljeničke KitchenAid kolekcije malih kuhinjskih aparata “Queen of hearts”, koja je od danas dostupna i na hrvatskom tržistu u limitiranom izdanju.

KitchenAid u svojoj ponudi mailh kuhinjskih aparata ima sve što je potrebno svakoj kuhinji za pripremanje baš svega sto poželite; od samostojećih, ručnih i štapnih miksera, blendera, toastera, kuhala vode, pa sve do uređaja za pripremu kave i čaja.

KitchenAid brand je u regiji prisutan 20-ak godina, izrazito se brzo razvija i raste zahvaljujući svojoj širokoj ponudi uređaja i boja, te najvažnije zahvaljujući tradiciji, dugotrajnosti i kvaliteti uređaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:57