Prve proteinske instant kaše!

 
 Encian

Ukoliko trebate odličan izvor energije za poletan početak dana, a u užurbanoj svakodnevnici jednostavno ne stignete pripremiti doručak, međuobrok na poslu ili prije treninga, uz Superfoods Proteinske kaše Vaš će obrok biti spreman za 3 minute. Prve proteinske kaše dostupne su u 3 varijacije neodoljivih okusa: čokolada, borovnica i vanilija.

Hranjiva proteinska zobena kaša osigurati će Vam dodatnu energiju na potpuno zdrav i hranjiv način s visokim udjelom bjelančevina (26-27%) te ispuniti 35% dnevnih potreba organizma.

Encian

Osim značajnog udjela proteina, proteinska kaša sadrži kvalitetne, zobene pahuljice koje organizam opskrbljuju visokovrijednim vlaknima.

Ovaj kompletan proteinski obrok zadržat će Vas satima sitim te se uklopiti u gotovo svaki plan prehrane i mršavljenja.

NOVO! u Superfoods By Encian asortimanu odnedavno su Proteinski müsli koji predstavljaju pravu revoluciju u žitaricama za doručak!

Sa 33% biljnih bjelančevina, Proteinski müsli uz dodatak sjemenki izvrsna su i ukusna kombinacija za hranjiv obrok na početku dana ili nakon tjelesne aktivnosti.

S visokim udjelom od čak 33% proteina, Encian Superfoods Proteinski müsli predstavljaju odličan alternativni izvor proteina jer sadrže u prosjeku 80% manje ugljikohidrata od uobičajenih müslija.

Encian

Superfoods Proteinske kaše potražite u trgovinama: DM, Muller, Kaufland, Konzum, Plodine i Tommy dok Superfoods Proteinski müsli potražite u trgovinama Tommy te uskoro i u ostalim većim trgovinama.

Također, sav Encian asortiman potražite i u Encian webshopu na www.encian.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:04