BSPLATAN SPECIJALISTIČKI PREGLED

Put do novog osmijeha nikad nije bio brži i lakši

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 12.03.2019. u 13:03

Najviši standardi stomatologije u Poliklinici ARENA

Moderna tehnologija osigurala je da danas većinu tegoba s oralnim zdravljem možete riješiti brzo i lako. Dovoljno je samo odabrati pravog partnera na tom putu. Uz najbolju uslugu stručnjaka i profesionalan i prijateljski pristup moguće je u kratkom roku imati savršen osmijeh i zdrave zube kakve ste oduvijek htjeli. Najbolja stomatološka rješenja pomažu i u najtežim slučajevima. Iznimno bitna podrška liječnika i individualan pristup ulijevaju sigurnost i motiviraju pacijente na putu do oralnog zdravlja.

Stomatološka poliklinika ARENA vaš je najbolji suputnik na tom putu. Preko 25 000 zadovoljnih pacijenata, 17 stručnjaka stomatologije, koji rade u 11 moderno opremljenih ordinacija po najvišim svjetskim standardima, najbolja su preporuka da svoje oralno zdravlje prepustite Poliklinici ARENA.

Bez obzira koje želje i probleme imali, u Poliklinici ARENA dobit ćete maksimalnu posvećenost uz vrhunske stručnjake specijaliste iz područja implantologije, protetike, ortodoncije, oralne kirurgije i estetske stomatologije.

Ako ste ovog proljeća odlučili napraviti promjene onoga s čime niste zadovoljni i želite si osigurati ljepši osmijeh, Poliklinika ARENA vaša je destinacija i partner na kojeg se možete osloniti. Dogovorite specijalistički pregled već danas pozivom na 01/6542-655 ili ispunite prijavu u nastavku!

 

Stomatološka poliklinika ARENA 
Remetinečki gaj 2k, 10020 Zagreb 
Tel: 01/6542-655 
Web: http://www.arenapoliklinika.hr  
E-mail: [email protected]
Facebook page: https://www.facebook.com/ArenaPoliklinika/