Qatar Airways najavljuje svoju prvu globalnu promociju u novoj, 2018. godini uz atraktivne nagrade i popuste na cijenama letova

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 10.01.2018. u 14:02

Posebna ponuda za dvoje dostupna je u nagrađivanom poslovnom razredu najbolje zrakoplovne kompanije na svijetu

Dvostruke Qmilje uz sve rezervacije od 9. do 16. siječnja 2018.

9. siječnja 2018.

ZAGREB, Hrvatska – Qatar Airways sa zadovoljstvom najavljuje prvu globalnu promociju u novoj godini, popularni ‘Global Travel Boutique’, koji pruža svim putnicima izvanredne uštede na cijenama letova u svim razredima najbolje zrakoplovne kompanije na svijetu.

Global Travel Boutique se vratio s posebnim uštedama na cijenama letova u ekonomskom i poslovnom razredu te izvanrednom kolekcijom ponuda za putovanja u najpopularnija odredišta diljem svijeta. Isto tako, putnici će imati priliku osvojiti i izvrsne nagrade koje uključuju čak milijun Qmilja u Qatar Airwaysovom programu vjernosti Privilege Club kao i uživati u popustima u Qatar Duty Free trgovinama u zračnoj luci Hamad International u Dohi te pogodnostima i nagradama Qatar Airways Holidays.

Pozivaju se svi putnici da isplaniraju svoje sljedeće putovanje s Qatar Airwaysom i iskoriste uštede do 35% na cijenama letova u ekonomskom razredu kao i posebnu ponudu za dvoje u poslovnom razredu. Obitelji s djecom mogu iskoristiti i posebnu ponudu za djecu.

 

Qatar Airways Chief Commercial Officer, gosp. Ehab Amin, izjavio je: „Iznimno nam je zadovoljstvo proslaviti početak nove, 2018. godine našom prvom globalnom promocijom Global Travel Boutique. Navedena promocija nastavlja se na uspjeh prošlogodišnjeg Global Travel Boutique izdanja i pruža našim putnicima izvanredne popuste u svim razredima. Ova promocija predstavlja zaista divan početak nove godine te pozivamo sve naše putnike da iskoriste popuste i mogućnost osvajanja odličnih nagrada.“

Putnici će isto tako imati priliku ostvariti dvostruke Qmilje prilikom rezervacija od 9. do 16. siječnja 2018., za sva putovanja od 9. siječnja do 10. prosinca 2018. Osim navedenoga, svi putnici koji rezerviraju kartu na qatarairways.hr imaju mogućnost biti među 10 sretnih dobitnika, odnosno dobitnica koji će osvojiti 100.000 Qmilja kao i vaučer za 3 noćenja za dvije osobe koje omogućuje Qatar Airways Holidays.

Putnici mogu rezervirati povratne karte za let u ekonomskom razredu u najpopularnija odredišta diljem svijeta u neprestano rastućoj Qatar Airwaysovoj mreži po izvanrednim cijenama među kojima ističemo Bangkok (452 EUR), Bali (669 EUR) kao i nova odredišta na Tajlandu Pattaya (413 EUR) i Chiang Mai (405 EUR) te Canberra u Australiji (937 EUR). Istražite svijet zajedno uz posebnu ponudu za dvoje u poslovnom razredu s odličnim cijenama letova među kojima ističemo Sydney (3261 EUR po osobi), Melbourne (3261 EUR po osobi) te posebno popularne Maldive (1557 EUR po osobi).

Global Travel Boutique promocija pruža svim putnicima i do 15% popusta na Al Maha usluge i pristup salonima, do 10% popusta na rent-a-car kao i poseban popust od 20% za najviše 4 vožnje pri korištenju luksuzne usluge prijevoza Blacklane.

Qatar Airways nastavlja sa širenjem svoje globalne mreže odredišta i u 2018. godini u koju dodaje zanimljiva odredišta među kojima se ističu Pattaya, tajland, Penang; Malezija i Canbera; Australija.

Qatar Airways, nacionalni prijevoznik Katara jedna je od najbrže rastućih zrakoplovnih kompanija na svijetu s najmodernijom flotom od više od 200 zrakoplova kojima leti u turistička i poslovna odredišta na šest kontinenata.

Višestruko nagrađivana zrakoplovna kompanija Qatar Airways u prošloj je godini osvojila brojne nagrade među kojima se ističe Skytrax nagrada za najbolju zrakoplovnu kompaniju na svijetu, ali i druge nagrade u glavnim kategorijama koje uključuju Najbolja zrakoplovna kompanija na Bliskom istoku, Najbolje sjedalo poslovnog razreda i Najbolji salon prvog razreda.